Bodrili je

Ovako su poznati otvorili srca i dali podršku Lavici Nori

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Akcija za Noru potaknula je brojne ljude da otvore svoje srce i pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Nakon što više nije bilo opcija za liječenje male Nore Šitum u Hrvatskoj, pokrenuta je humanitarna akcija Nora Fora - Strašni Lav.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

U samo tjedan dana skupljeno je preko 5 milijuna kuna, a nakon toga je Nora otišla u SAD. Nažalost, Strašni Lav je izgubio bitku sa zloćudnom bolešću, točnije mala Nora je preminula.

>> 'Draga naša Nora, počivaj u miru! Čuvali te anđeli!'

>> Pogledajte tko je sve od slavnih podržao Noru

Podsjetimo, u SAD je otišla zahvaljujući brzoj i velikoj akciji poznatih i javnih osoba iz Hrvatske, pa se putem Facebooka proširila vijest da maloj Nori treba pomoć i to u prikupljanju novca za njezino liječenje u SAD-u.

Akciji su se odmah priključili nogometaši Dean Lovren, Vedran Čorluka, Jorge Sammir, alii izbornik Igor Štimac. Naravno, tu je i veliki broj glazbenika pa se tako u akciju uključila pjevačica Franka Batelić, glazbenik Saša Maček, Nina Badrić, Ana Rucner te mnogi drugi.

U akciju su se počele uključivati i zvijezde iz 'Larinog izbora' pa su tako Noru Foru podržali Doris Pinčić, Ornela Vištica i Filip Juričić.

'I mojoj obitelji je Nora u srcu! Hvala svim prijateljima koji su pomogli i onima koji će tek pomoći maloj Nori!', napisao je Štimac ispod slike na kojoj pozira sa sinom, a koju je objavio na Facebooku.

Podrška Nori Šitum stigla je i iz redova jednog od najvećih klubova svijeta.

Inter u svojim redovima ima Matea Kovačića, a on je svoje nove suigrače upoznao s teškom životnom situacijom male Nore.

Fotografija podrške Nori snimljena je u iščekivanju Interove utakmice sa Sienom, a uz kapetana Javiera Zanettija tu su se našli i Nagatomo, Jesus, Ranocchia...

Danas je pak slika malo drugačija. Nažalost, Facebook profili poznatih osoba vrve tužnim statusima.

Tako je glazbenica Ana Rucner objavila: 'Nora ... Promijenila si ljudsku svijest. Napravila si više od ikoga, samo zato jer si mala Lavica ! Uvijek ćeš biti u Našim srcima!
Počivala u Miru Božjem.
A poruka svima koji se bave glupostima u životu neka bude slijedeća: " SVAKI NOVI DAN JE KAO NOVI ŽIVOT, IMA SVOJ POČETAK I KRAJ. A ONO IZMEĐU...OSTAJE NA NAMA DA DAJEMO I PRIMAMO, DA SE VESELIMO, VOLIMO i DIJELIMO!"
I DOOOSTAAA vise SVAĐANJA, RATOVANJA, LAŽI, OMALOVAŽAVANJA, ISMIJAVANJA i VRIJEĐANA !!! Ponekad se SRAMIM umjesto da se PONOSIM
DOOOSTA ZLA, TREBA NAM MIR !!!!!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene