A gdje je Jessica?

Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +0 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Instagram) Galerija

Justin Timberlake snimljen je u društvu Alishe Wainwright s kojom je razmjenjivao nježnosti u javnosti, dok je u braku s Jessicom Biel.

Jedan od najslavnijih glazbenika današnjice i bivši član boy benda 'N Sync Justin Timberlake uhvaćen je kako se drži za ruke, dok je u vrlo prisnom odnosu s glumicom Alishom Wainwright u New Orleansu. Pritom na ruci nije nosio vjenčani prsten, iako je u braku s glumicom Jessicom Biel. Njih dvoje je dosad nostio titulu jednog od omiljenih supružnika u svijetu slavnih, s brakom u kojem su cvjetale ruže i u kojem su dobila danas 4-godišnjeg sina Silasa.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Što se događa?! Dok ju suprug navodno vara s kolegicom, ona se šeće s osmijehom na licu i prstenom na ruci

No, 38-godišnji Justin i 30-godišnja Alisha poljuljali su to uvjerenje prilikom noćnog izlaska s grupom ljudi s kojima zajedno rade na snimanju filma "Palmer" u kojem glume ljubavnike. U izlasku su ih snimili paparazzi, a fotografije je objavio britanski The Sun.

Justin i Alisha se na njima drže za ruke te ga Alisha miluje po nozi i unutarnjoj strani bedra, dok ispijaju alkoholna pića u većim količinama na terasi jednog kafića.

"Smješili su se jednog drugom cijelo vrijeme. U jednom ju je trenutku primio za ruku i položio je na svoje koljeno, a ona ga počela nježno milovati. Tada je ponovno s obje ruke uhvatio njezinu i više ju nije ispuštao", izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Iako vjenčani prsten nikada ne skida s ruke, Justin ga te večeri nije imao i unatoč tome što su izašli s većom grupom ljudi, na terasi kafića su sami proveli otprilike 40 minuta, prije nego su se navodno zajedno otputili kući.

Justin Timberlake je u braku s Jessicom Biel od 2012. godine i uz njih se dosad nije vezao ama baš nikakav skandal, što je za Hollywood prava rijetkost. Koliko su zaljubljeni i koliko se vole redovno pokazuju svojim obožavateljima na društvenim mrežama, koji su nakon objavljenih fotografija u šoku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on


1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bono (Foto: AFP) Celebrity Fanovi bijesni nakon višesatnog čekanja omiljenog benda na kiši, kasnije ih dočekalo još veće razočarenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene