Požalio se prijateljima

Glazbenik se osjeća krivim zbog fotografija s drugom dok mu je lijepa supruga sjedila kod kuće

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +0 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Galerija

Justin Timberlake i Alisha Wainwright prošlog su vikenda viđeni zajedno, dok je njegova supruga Jessica Biel bila kod kuće s njihovim sinom Silasom.

Prošlog vikenda svijetom su se proširile fotografije prisnog druženja Justina Timberlakea i njegove glumačke kolegice Alishe Wainwright tijekom noćnog izlaska.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) A gdje je Jessica? Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!

Duo se družio u jednom kafiću s grupom ljudi nakon cjelodnevnog snimanja, odlično raspoložen, dok ga je ona nježno držala za ruku te mazila po unutarnjoj strani bedara.

Glazbenik pritom nije imao vjenčani prsten na ruci, a dan kasnije uhvaćeni su kako zajedno napuštaju kućicu na filmskom setu na kojem su se i upoznali.

Naime, 38-godišnji Justin i 30-godišnja Alisha trenutno zajedno rade na snimanju filma "Palmer" u kojem, zanimljivo, glume ljubavnike.

"Smiješili su se jednog drugom sve vrijeme. U jednom ju je trenutku primio za ruku i položio je na svoje koljeno, a ona ga počela nježno milovati. Tada je ponovno s obje ruke uhvatio njezinu i više ju nije ispuštao", izjavio je neimenovani izvor za The Sun te napomenuo i kako su zajedno otišli kući.

Jessica je dva dana nakon toga viđena odlično raspoložena i s vjenčanim prstenom na ruci, a Justin se oglasio u vezi događaja, ali samo prijateljima.

Prema pisanju stranih medija, slavnom pjevaču jako je žao zbog neugodnosti koja je nastala te nastoji svim silama ispraviti stvari s lijepom suprugom s kojom se vjenčao 2012. godine te ima sina Silasa.

Justin tvrdi kako je bio pijan te nepromišljen i kako se osjeća krivim. "Pokušavaju sve prebroditi smijehom, no svakoj bi ženi bilo neugodno zbog ovakvih fotografija. Justin će učiniti sve da se ne ljuti. Zna koliko je sretan što ima takvu suprugu, no smatra da te fotografije nisu tako velik problem, jer ipak su bili u društvu, a ne sami", otkrio je nepoznati izvor za E! News

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Promo) +0 Severina (Foto: Promo) Celebrity Severina se oglasila uz fotografiju djeteta u naručju: ''Oprosti im, sine, jer stvarno ne znaju što čine''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene