Opa!

Naš glumac pohvalio se susretom sa zvijezdom Netflixa i serije koja je ogromni hit u svijetu!

Josip Ledina Josip Ledina Josip Ledina/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Ledina i Philippine Leroy-Beaulieu - 3 Josip Ledina i Philippine Leroy-Beaulieu - 2 Josip Ledina i Philippine Leroy-Beaulieu - 1 Josip Ledina - 1 Josip Ledina - 2 Josip Ledina - 3 Josip Ledina - 4 Josip Ledina - 5 Josip Ledina - 6 Josip Ledina - 7 +1 Josip Ledina - 8 Galerija

Josip Ledina objavio je na svojem profilu na Instagramu fotografije s Philippine Leroy-Beaulieu, zvijezdom serije ''Emily u Parizu''.

Splitski glumac Josip Ledina pohvalio se na društvenim mrežama susretom sa slavnom kolegicom, francuskom glumicom i zvijezdom serije "Emily u Parizu" Philippine Leroy-Beaulieu, koju je sreo u u francuskom Lilleu.

Pogledaj i ovo showbuzz Podigli puno prašine! Izazvali su podijeljena mišljenja, našli se usred skandala, no vraćaju se s novim avanturama: "Mnogo toga se sprema!"

26-godišnji Josip i 59-godišnja Philippine sreli su se na festivalu Series Mania, na kojem je on promovirao seriju "Greek salad", u kojoj glumi jednu od uloga.

"Kako je lijepo u životu sresti nekoga koga cijeniš i tko ti je uzor, a to se poznanstvo duboko ureže u tebi. Osim što je nevjerojatno talentirana umjetnica, Philippine je i prekrasna osoba, tako draga, karizmatična i zabavna. Bila je čast biti u vašem društvu. Hvala na razgovoru, savjetima i pohvalama. Jedva čekam da se ponovno sretnemo", napisao je Josip uz fotografije koje je objavio na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Ledina (@josipledina)

Josipa je domaća publika imala prilike gledati u seriji Nove TV "Dar Mar" i u predstavama kazališta Kerempuh, Exit i Teatar ITD, a nedavno smo ga gledali i u filmu "Šesti autobus". 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +11 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 3 +27 Tamara Loos - 1 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene