Mogao bi požaliti

Pokazuje mu što je izgubio? Prekinula s dečkom po stoti put pa se snimila kako twerka i objavila seksi video

Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Jessie J (Foto: Instagram) Galerija

Jessie J je na društvenim mrežama potvrdila glasine da ona i Channing Tatum više nisu zajedno.

Pjevačica Jessie J potvrdila je kako je njezinoj ljubavi s glumcem Chaninngom Tatumom došao kraj nakon što su s povrememnim prekidima proveli zajedno dvije godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Školska maltretiranja Jessie J: 'Bila sam žrtva nasilja u školi!'

32-godišnja Jessie odlučila je to podijeliti sa svima na zanimljiv način, naročito zanimljiv njezinoj muškoj publici, jer je naime objavila video u kojem je prvom planu njezina pozadina i to dok zavodljivo twerka u crnoj haljini.

"Samački život u pandemiji", napisala je Jessie uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JJ (@jessiej) on

Točan datum i razlog prekida zasad nisu poznat, a njihovi su glasnogovornici odbili bilo što komentirati predstavnicima medija. No još u travnju Jessie je Channingu čestitala 40. rođendan na društvenim mrežama i to romantičnim riječima.

"Uistinu si jedinstven. Jako sam sretna i zahvalna što si rođen, a još zahvalnija što smo se upoznali", napisala mu je pjevačica.

U SAD-u se o njihovu prekidu šuškalo posljednjih nekoliko mjeseci, a zajedno su bili od 2018. godine. Prekidali su pa se mirili već nekoliko puta, on je jednom bio otvorio i profil na aplikaciji za slavne na kojoj je tražio novu djevojku. Što im je ovaj put presudilo znaju samo oni, baš kao i koliko će im dugo trebati da se ponovno pomire. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene