Što se događa?!

Dok ju suprug navodno vara s kolegicom, ona se šeće s osmijehom na licu i prstenom na ruci

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) +0 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Galerija

Justin Timberlake i Jessica Biel u braku su od 2012. godine, no u posljednje vrijeme Justin se ne odvaja od kolegice Alishe Wainwright te ne nosi vjenčani prsten.

Svijet šoubiznisa šokiran je činjenicom da glazbenik Justin Timberlake vara svoju suprugu Jessicu Biel s kolegicom sa seta Alishom Wainwright.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) A gdje je Jessica? Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!

Vijesti su se proširile poput munje prošlog vikenda kada je glazbenik viđen s kolegicom u jednom kafiću s grupom ljudi, odlično raspoložen, dok ga je ona nježno držala za ruku te mazila po unutarnjoj strani bedara.

Glazbenik nije imao vjenčani prsten na ruci, a dan kasnije duo je uhvaćen kako zajedno napušta kućicu na filmskom setu na kojem su se i upoznali.

Naime, 38-godišnji Justin i 30-godišnja Alisha trenutno zajedno rade na snimanju filma "Palmer" u kojem, zanimljivo, glume ljubavnike.

"Smiješili su se jednog drugom sve vrijeme. U jednom ju je trenutku primio za ruku i položio je na svoje koljeno, a ona ga počela nježno milovati. Tada je ponovno s obje ruke uhvatio njezinu i više ju nije ispuštao", izjavio je neimenovani izvor za The Sun te napomenuo i kako su zajedno otišli kući.

U javnosti je nakon skandala prvi put viđena i Justinova supruga Jessica Biel, koja još uvijek nosi vjenčani prsten te nije izgledala kao da je loše raspoložena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Justin Timberlake u braku je s Jessicom Biel od 2012. godine i uz njih se dosad nije vezao ama baš nikakav skandal, što je za Hollywood prava rijetkost. Par ima i sina Silasa.

Naravno, uvijek postoji šansa da je ovo sve samo dobro smišljena priča za promociju filma, ali i da su se Justin i Jessica ranije rastali, pa je on pronašao utjehu u 8 godina mlađoj kolegici.

No ako ništa od toga nije u pitanju, onda je Justin samo varalica, i to ona ista kakvom je svojedobno nazivao svoju bivšu curu Britney Spears, kojoj je posvetio veliki hit "Cry Me A River" koji govori o prevari. Pjesmu je pratio i spot u kojem ga plavuša vara s nepoznatim muškarcem, a znamo kako je plava kosa jedan od prepoznatljivijih znakova slavne pop-princeze. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene