2 do 5 sati

Tijelo poput Jessice Albe? Njezina trenerica otkrila tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Alba jedna je od najljepših hollywoodskih glumica, no za ulogu striptizete nije bilo lako vratiti se u formu.

Uloga striptizete Nancy Callahan u drugom nastavku filma 'Sin City: A Dame To Kill For' natjerala je lijepu glumicu Jessicu Albu da se vrati u formu – i vrati vrijeme.

Pogledaj i ovo Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Divne! Teško je reći koja je od njih dvije majka, a koja kći, a baš svi im govore da izgledaju kao sestre

Jessica Alba: 'Nisam drugačija od drugih. I ja imam celulit i prištiće'

Naime, devet godina je prošlo od prvog nastavka Sin Cityja, a Alba je u međuvremenu i rodila dvoje djece. Danas 33-godišnja glumica pokazala je kako je još i više seksi u novom nastavku filma, a da se vrati u formu pomogao joj je ples.

'Samo smo se počeli gibati uz glazbu, trebala se naviknuti na novu senzualnost i na plesne korake u visokim petama', otkrila je plesačica i koreografkinja Jennifer Johnson za People. Plesni treninzi trajali su od dva do čak pet sati dnevno, a seksi odjeća pomogla joj je da vrati svoju 'seksi stranu'.

Uz redovito vježbanje Jessica je pazila i na prehranu. 'To je balansirana dijeta koja se sastoji od puno svježih salata i proteina. Ako jedete pravilno, već ste pola bitke dobili', naglašava trenerica, a i slavna glumica sretna je zbog rezultata. 'Ponosna sam', rekla je Jessica koja je odrasla u katoličkojobitelji pa se i dalje pita kada snima seksi scene što će reći njezina baka.

Novi Sin City ovo je ljeto u kinima, a uz Albu glume i Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Eva Green i Jaime King. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene