Prekasno su primijetili!

Kamera ulovila Afflecka i Lopez u nezgodnom trenutku, a čitač s usana otkrio što je to pjevačica zapovjedila svojem mužu!

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Screenshot/Youtube 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +29 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Galerija

Ako je suditi prema snimkama s dodjele Grammyja, Jennifer Lopez nije bila presretna ponašanjem svojeg supruga Bena Afflecka, a sada je otkriveno i što mu je imala reći.

Ne prestaje se pričati o pojavljivanju Jennifer Lopez i Bena Afflecka na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja u Los Angelesu, na kojoj nikome nije promaklo njihovo čudno ponašanje nakon što ih je kamera uhvatila u nezgodnom trenutku.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Slavni supružnici, koji u posljednje vrijeme ne izgledaju presretno u svojim javnim pojavljivanjima, plijenili su pažnju na dodjeli, a kamerama nije promaknuo trenutak u kojem je Jennifer upozorila Bena i zatražila od njega da se ponaša kao da uživa. Uhvaćeni su taman u napetoj situaciji tijekom ceremonije, baš kada je voditelj Trevor Noah sjeo pokraj njih, a slavni glumac nije mogao sakriti nelagodu s lica koliko god se trudio. 

"Čekaj, izgledaj više srdačnije, motivirano", naredila mu je Jennifer, na što joj je Ben odgovorio: "Možda bih mogao."

Razgovor para za Daily Mail transkribirao je čitač s usana, i to svega nekoliko dana nakon što su ih snimili u raspravi o tome pije li on alkohol na premijeri njezina novog filma "Shotgun Wedding".

Napeta rasprava na Grammyjima započela je tako što je Ben nešto šaputao na uho svojoj supruzi, nakon čega se ona trznula i otresla se na njega i on se namrštio, a društvene su mreže brzo preplavili komentari na račun njihova ponašanja.

"Jennifer Garner kod kuće jede kokice i misli si - on je sad tvoj problem", "Producenti Grammyja ispadaju nemarni zbog ovoga, ali sviđa mi se to", "Njezino lice kada je vidjela kameru, LOL", napisali su korisnici.

Iako se svježe vjenčani golupčići nisu prošetali crvenim tepihom, sva pozornost bila je na njima dok su sjedili s ostalim poznatim osobama na ovoj gala večeri. A simpatije publike dobio je Ben, koji je svojim izrazima lica nasmijavao gledatelje.

Jedan je napisao: "Ben Affleck radije bi bio bilo gdje drugdje nego u prvom redu na dodjeli Grammyja 2023."

"Koliko god loš dan imao, obećavam ti da nisi tako jadan kao Ben Affleck na dodjeli Grammyja trenutačno'', dodao je drugi.

''Čovjek pogledom traži vrata za izlaz!'' napisala je još jedna korisnica Twittera.

''Pomozite čovjeku!'' zaključili su.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 4 Elsa Pataky - 2 Elsa Pataky - 5 +22 Elsa Pataky - 6 Celebrity Svi se dive figuri 46-godišnje glumice, u dvodijelnom kupaćem kostimu bilo je nemoguće ne zamijetiti je!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene