''Bili smo tako sretni...''

Jennifer Lopez o vjenčanju s Benom Affleckom pričala u haljinici dubokog dekoltea, a osmijeh s lica nije skidala

Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez sa sestrama +19 Jennifer Lopez sa sestrama Galerija

Jennifer Lopez u emisiji Jimmy Kimmel Live Show, progovorila je o vjenčanju nje i Bena Afflecka koje je svima bilo veliko iznenađenje.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez za gostovanje u jednoj američkoj emisiji odjenula je elegantnu haljinicu u kojoj je istaknula svoje bujne atribute.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez bez filtara i fotošopa Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Na sebi je imala pripijenu dugu rozu haljinicu koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru, a gornji dio s unakrsnim vezanjem i dubokim dekolteom pokazao je njezino raskošno poprsje.

Spomenutu kombinaciju pokazala je i na svom Instagram profilu, a tamo je zadobila mnoštvo komplimenata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer i glumac Ben Affleck vjenčali su se u srpnju prošle godine u Las Vegasu, a ona je sad otkrila kako su tekle pripreme za njihovu svadbu.

Ispričala je kako je patila od PTSP-a zbog njihovog neuspjelog vjenčanja prije 20 godina kada su planirali njihovo vjenčanje 2003. godine.

"Bili smo tako sretni, ali jednostavno sam osjećala da je vjenčanje bilo tako stresno i jednog dana je Ben samo rekao - idemo u Vegas i vjenčajmo se večeras'', ispričala je Lopez. 

Podsjetimo, Jennifer je prošle godine konačno ponovno pronašla sreću s Benom Affleckom, s kojim je prekinula početkom 2000-ih.

Svoju su ljubav okrunili na Benovu imanju u Americi, a Jennifer nikada nije izgledala sretnije i zadovoljnije. Koliko voli Bena, pokazuje i činjenica da je odmah promijenila svoje prepoznatljivo prezime u Affleck.

Nakon što se pročulo da su ponovno skupa, ubrzo su pale i zaruke, a njihovi fanovi diljem svijeta žele im sreću u ljubavi, a ni sama pjevačica i glumac ne skrivaju koliko su zaljubljeni i sretni.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 3 Borna Ćorić - 4 Borna Ćorić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 8 +12 Katarina Ostojić Kaya - 3 Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene