Baš blista!

Je li nova ljubav zaslužna za ovaj sjaj? Rozga opet pogodila s haljinom, Huljić se nije odvajao od svojih omiljenih plavuša, ali jedna je falila!

Jelena Rozga Jelena Rozga Davor Pongracic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Jelena Rozga, Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Lorena Bućan i Jelena Rozga Matija Cvek i Jelena Rozga Matija Cvek i Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 +20 Jelena Rozga - 2 Galerija

Jelena Rozga je u društvu Vjekoslave i Tončija Huljić zablistala na dodjeli Cesarice, a s njima se družio i Petar Grašo.

Nakon što je osvojila Beograd u kojem su je mediji proglasili boginjom, Jelena Rozga zablistala je u haljini za pamćenje i na dodjeli Cesarice u Zagrebu, na kojoj se pojavila u društvu Tončija i Vjekoslave Huljić i Petra Graše, a ovoga puta nedostajala im je samo Hana. 

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Proslava krštenja Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Jelena je za tu prigodu odabrala pripijenu haljinu bež boje koja je istaknula njezinu vitku liniju i atribute, a istaknula je i gola remena. Vjekoslava je pak izabrala crnu elegantnu haljinu koja joj je pristajala kao salivena, a obje su dobro raspoložene pozirale u Tončijevu i Petrovu društvu na crvenom tepihu, a svi su imali i razloga za slavlje.

Novitet godine ovogodišnje dodjele bila je i nagrada Cesarica Bestseller, nagrada izvođaču s najvećim brojem prodanih karata u protekloj godini. Ova nagrada pripala je Graši koji je, prema službenim podacima HDS ZAMP-a za komercijalna glazbena događanja u 2022., ostvario najveću prodaju koncertnih ulaznica.

Hit autori su i ove godine Tonči i Vjekoslava koji su u finalu nagrade Cesarica ove godine imali čak četiri pjesme: Loreninu "Jedno bez drugoga“ koja je Hit srpnja, "Baci oko na mene“ u izvedbi Tončija & Madre Badesse koja je Hit lipnja, duet Jelene Rozge i Matije Cveka "Zar je ljubav spala na to“ koja je bila Hit rujna i pjesmu "Samo se ljubit' isplati“ Jelene Rozge koja je dobila nagradu Cesarica za Hit studenog. 

Jelena je ovih dana nastupila i na dodjeli MAC nagrada u Beogradu gdje je novinarima izjavila da je zaljubljena, a otkrila im je i ima li dečka. 

"Imam sve! Sve što treba jednoj ženi da bude sretna!" izjavila je.

Dodala je i kako jednog dana ne bi imala ništa protiv toga da stane pred oltar.

"Ljubav je najbitnija, sve drugo... Ako se desi, neka se desi", izjavila je sa smiješkom na licu.

"Toliko sam puta bila u bijelom i na prvom MAC-u sam pjevala u bijeloj haljini 'Moje proljeće', tako da uvijek mogu bijelo", zaključila je kada su je pitali vidi li se jednog dana u bijeloj vjenčanici.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 3 +14 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Srpska pjevačica za koju se šuška da je zavela Bornu Ćorića prvi put u javnosti nakon informacije koja zabavlja regiju!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić +9 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 Celebrity Vjekoslava Huljić u prozirnoj bluzi pokazala više od očekivanog i zaslužila titulu jedne od najzgodnijih hrvatskih baka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene