Pogledajte!

Slavni pjevač je putnik kroz vrijeme?! Uhvaćen na slici iz 1933. godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi forumaši odmah su se zapitali je li Jay-Z vremenski putnik jer na slici izgleda identično kao muškarac snimljen u prvoj polovici 20. stoljeća.

Reper Jay-Z tijekom ovih dana postao je pravi hit na internetu. Naime, na stranici BuzzFeed osvanula je fotografija koja datira iz 1933. godine, a na njoj se nalazi čovjek izgledom identičan njemu!

>> Neobično: Sliče kao jaje jajetu!

>> Sjećate se ove fotografije? Napokon imamo objašnjenje!

Brojni forumaši vrlo brzo su se zapitali je li Jay-Z putnik kroz vrijeme i koje su šanse da je prije 80 godina živio čovjek isti njemu.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Naravno, racionalniji forumaši samo su iznenađeni da je postojao netko identičan njemu. Fotografija je inače pronađena u arhivi Schomburg centra za istraživanje crnačke kulture u javnoj knjižnici grada New Yorka.

Nicolas Cage na slici iz 1860-ih!

Podsjetimo, u veljači je slika muškarca identičnog glumcu Nicolasu Cageu također bila misterij koja je brzo postala i hit na internetu, a sve je počelo kad je David Letterman pokazao tu sliku slavnom glumcu u svojoj emisiji. Na fotografiji je bio mušarac iz Tennesseja, a slika je snimljena 1860-ih godina.

Vlasnik slike, koji ju je i poslao Lettermanu imao je teoriju da je Cage vampir, i da je ona dokaz kako je on besmrtan. Naravno, to nije bilo ni približno istini.

'Čak 200 gena odgovorno je za nasljeđivanje oblika lica od naših predaka. Ako to zamislimo kao automat u kockarnicama, koje su opcije da pogodite dobitnu kombinaciju? Riječ je o 1 naprama milijardi', objasnila je doktorica Angela Christiano s Columbia University Medical Centra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene