Tužna vijest

Preminula legendarna glumica i ikona Jane Birkin, bila je jedna od najvećih senzacija, a pamtit će je i po omiljenom modnom detalju!

Jane Birkin Jane Birkin Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Birkin - 3 Jane Birkin - 1 Jane Birkin - 2 Jane Birkin - 3 Jane Birkin - 6 Jane Birkin - 7 Jane Birkin - 2 Jane Birkin (Foto: Profimedia) Jane Birkin (Foto: Profimedia) Jane Birkin - 5 +2 Jane Birkin - 1 Galerija

Jane Birkin preminula je u 77. godini u svom domu u Francuskoj.

Slavna britanska glumica i pjevačica Jane Birkin preminula je u 77. godini, a tužnu vijest javili su tamošnji mediji.

Prema pisanju La Parisiena njezin skrbnik pronašao ju je mrtvu u kući u kojoj je živjela, a uzrok smrti u ovom trenutku ostaje nepoznat.

2002. godine bila joj dijagnosticirana leukemija, a nakon burnog života i borbe s alkoholizmom oboljela je i od raka.  2021. godine doživjela je i moždani udar kada je bila prisiljena otkazati nekoliko koncerata, baš kao i nakon što je prošlog ožujka bila slomila lopaticu.

Jedna od najvećih Janeinih ostavština definitivno je ime Birkin ime koje stoji iza kultne Hermés Birkin torbice, koja je dizajnirana 1983. godine.

Jane je bila jedna od najpoznatijih glumačkih senzacija šezdesetih godina, koja je dodatnu slavu stekla svojim romantičnim aferama, upečatljivom izgledu i smislu za modu. Poznata je i po kultnom duetu "Je T'aime... Moi Non Plus", koji je otpjevala sa svojim bivšim Sergeom Gainsbourgom 1968. godine.

Iza Jane su ostale kćeri Charlotte Lucy Gainsbourg, Kate Berry i Lou Doillon.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 2 Nekad i sad Isplivale fotografije Sonje Kovač iz davne 2008. godine, evo kako je izgledala kada je još bila daleko od laskave titule koju danas nosi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka i Ćorluka sredili se za poseban dan, s njezine haljine s izrezom na dekolteu nitko nije skidao pogled!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene