Druga strana slave

Jacques Houdek iskreno o trenucima koje publika ne vidi: "Ja sam se milijun puta rasplakao"

Jacques Houdek Jacques Houdek Matija Habljak/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 1 Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 3 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 4 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 5 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 6 IN magazin: Jacques Houdek - 8 In Magazin: Jacques Houdek - 7 IN magazin: Jacques Houdek - 1 In Magazin: Jacques Houdek - 8 +12 In Magazin: Jacques Houdek - 7 Galerija

Jacques Houdek nastupio je na koncertu "Split pjeva Terezu" u sklopu ovogodišnjeg Splitskog festivala, a uoči nastupa otkrio nam je koje pjesme u njemu izazivaju posebne emocije i zašto se često rasplače dok snima.

Pjevač Jacques Houdek pridružio se Terezi Kesoviji na koncertu "Split pjeva Terezu", kojim je Splitski festival odao priznanje i zahvalnost našoj pjevačkoj divi.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Večer punu emocija obogatile su i izvedbe Lidije Bačić, Lorene Bućan, Marka Kutlića, Zorice Kondže i mnogih drugih, a Jacques je otpjevao pjesmu "Sunčane fontane".

"Tereza je poželjela da ja otpjevam jednu pjesmu, a divu kao što je ona se ne odbija i veliko mi je zadovoljstvo pjevati s njom", kazao je za DNEVNIK.HR Jacques kojemu se Tereza pridružila na pozornici i zajedno su dovršili pjesmu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Houdeka inače rijeko imamo priliku vidjeti kao izvođača na festivalima, pa nas je zanimalo i hoće li u budućnosti to biti malo češće.

"Ja zaobilazim festivale, ali mi je drago doći u goste i prihvatio sam poziv ponajviše zbog Tereze. Za mene glazba odavno već nije natjecanje, nego samo gušt", ističe.

Jacques je nedavno snimio pjesmu "Suza za zagorske brege" u čast preminulom pjevaču Zvonku Špišiću i čudesnoj Ani Bašenić, tada djevojčici, koja je napisala tekst te pjesme, a prilikom toga je na Instagramu objavio video u kojem su ga ponijele emocije te je pustio i suzu.

"Snimanja su uvijek jako emotivna, moj menadžer je to objavio jer je rekao da ljudi nemaju uvid u to što se događa u studiju. Ja sam milijun puta plakao. Sjećam se kad sam snimao duet s Doris Dragović da je bilo suza i s jedne i s druge strane, tako da mi doista volimo to što radimo i kad te pjesma uhvati, to te jednostavno prožme", priznao nam je, a otkrio je i koje još pjesme u njemu izazivaju posebne emocije.

"Ja uvijek plačem na 'Zagorske brege', onda na pjesmu 'Dunja mirisna' od Novih Fosila jer je posvećena majkama pa me to nekako uvijek baci, na 'Nokturno' Olivera Dragojevića, 'Dok ploviš morima' Zorice Kondže..." nabraja Jacques i od svojih pjesama na popis dodaje duet s Ivanom Kindl "Kao kazna Božja" te pjesmu "Ima nešto u tome" koju je otpjevao s Doris Dragović.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija - 3 Tereza Kesovija - 4 +9 Tereza Kesovija - 5 Celebrity Tereza Kesovija napravila spektakl u Splitu: ''Kad biste samo znali koliko sam sanjala ovaj trenutak!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +29 Severina Vučković Celebrity Seve na binu stala u izdanju u kojem je u takvim prilikama inače ne viđamo, evo kako je to izgledalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene