Dobio svoju zvijezdu

Iza opakog lica krije se čovjek mekog srca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Vin Diesel dobio je u ponedjeljak zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih, dva dana prije američke premijere svog filma Riddick.

Glumac, scenarist, redatelj i producent, Vin Diesel, poznat kao zvijezda akcijskih filmo­va kao što su 'Planet tame', 'Riddickove kronike', Brzi i žestoki te xXx, na svečanosti održanoj jučer ispred Hollywood Roosevelt hotela na Hollywood Boulevardu dobio je svoju zvijezdu.

Iza opakog lica i grube vanjštine nalazi se čovjek velikog srca koji je svoj status filmske zvijezde zaslužio u mnogim filmovima.

Pogledaj i ovo showbuzz on je imao tremu! Fani Stipković objavila fotku s holivudskim snagatorom kojeg je oborila s nogu: "Zbog tvoje ljepote sam nervozan"

>> 'Osjećajnu stranu skrivam velikim mišićima i frajerskim stavom!'

Svoju nježniju stranu predanog obiteljskog čovjeka pokazao je na jučerašnjoj svečanosti kojoj je prisustvovao sa svojom djevojkom, meksičkim modelom Palomom Jimenez te kćerkom i trogodišnjim sinom.

Vjerni obožavatelji 'Planeta tame' i 'Riddickovih kronika' nestrpljivo iščekuju posljednji nastavak franšize o opakom Riddicku kojeg je utjelovio upravo Vin Diesel.

Četrnaest godina nakon Planeta tame, filma koji ga je lansirao među naj­popularnije zvijezde Hollywooda, u kina stiže posljednji nastavak fran­šize o furijanskom odmetniku Riddicku.

U hrvatskim kinima možete ga pogledati od 4. rujna ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene