Otkrila kako je

Ivana Kovač oglasila se nakon otkazivanja Mišina koncerta, zna se i tko će umjesto njega zapjevati na dočeku u Vukovaru

Lidija i Mišo Kovač Lidija i Mišo Kovač Dino Stanin/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija i Mišo Kovač Koncert Miše Kovača u Splitu - 2 Koncert Miše Kovača u Splitu - 9 Mate Mišo Kovač Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Galerija

Ivana Kovač otkrila kako se Mate Mišo Kovač osjeća nakon otkazivanja koncerta u Vukovaru, a poznato je i tko će umjesto njega Vukovarce uvesti u novu godinu.

Mate Mišo Kovač zbog zdravstvenih je problema bio primoran otkazati koncert u Vukovaru na dočeku nove godine, a sada se o toj situaciji oglasila i njegova kćer Ivana Kovač.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Najljepša podrška! Fotografija Miše Kovača s malenom unučicom u naručju raznježila sve redom, rijetki su ostali ravnodušni na taj prizor!

"Pod fibrom je, ali dobro je", rekla je Ivana kratko za Dalmantinski portal.

Vijest o službenom otkazivanju objavljena je i na web stranici grada Vukovara, kao i tko će zapjevati umjesto Miše.

"Unatoč velikoj želji da nastupi u Vukovaru, glazbena legenda Mišo Kovač, zajedno s kćeri Ivanom Kovač, jutros nas je obavijestio kako zbog zdravstvenih razloga nažalost neće biti u mogućnosti nastupiti na dočeku Nove godine u gradu Vukovaru.

Kako bismo ispunili njegovu želju da nastupi u Gradu Heroja, dogovoreno je kako će Mišo Kovač svojim koncertom uveličati Dan Grada Vukovara 3. svibnja 2023. godine, a ovim putem želimo mu brz oporavak i sve najbolje u nadolazećoj novoj godini!

Poznato je da Vukovarci nikada ne odustaju, pa je tako i sada, stoga vas s velikom radošću izvješćujemo kako će za doček Nove 2023. godine u gradu Vukovaru, uz Bosutske bećare nastupati Mladen Grdović koji će svakako otpjevati nekoliko bezvremenskih hitova Mate Miše Kovača te ćemo mu na taj način zajednički iz Vukovara poželjeti brz oporavak.

Program će započeti nastupom Bosutskih bećara u 22 sata, a u 23 sata pridružit će nam se Mladen Grdović koji će Vukovarce i sve posjetitelje uvesti u novu godinu.

Vidimo se na spektakularnom dočeku u Vukovaru!", piše u službenoj obavijesti.

Mišo je dobio temperaturu prije nekoliko dana, osjeća se slabo te mu je liječnik prepisao antibiotike i odredio strogo mirovanje, potvrdili su neslužbeno njegovi prijatelji za Jutarnji list.

Koncert je trebao održati na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru i trebao je to biti njegov novogodišnji koncert nakon dugo vremena u karijeri. Koncert je na svojem profilu na Instagramu bila najavila njegova kći Ivana Kovač, a oglasio se i sam Mišo u videu koji je na Facebooku objavio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

"U Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara uvest će legendarni Mišo Kovač! Vukovaru će biti velika čast ugostiti hrvatsku glazbenu legendu, koja će u novogodišnjoj noći u Vukovaru zasigurno okupiti mnoštvo iz cijele Hrvatske, ali i šire te ćemo na taj način spajanjem Dalmacije i Slavonije uz pjesmu i zajedništvo započeti novu godinu!" napisao je Penava te najavio da će uz Mišu nastupiti i njegova kći Ivana, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi.

"Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu, bio heroj. Mi moramo biti još jači u svemu da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve svoje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček Nove godine i želim vam sve najbolje", poručio je Mišo u videu.

Legendarni glazbenik svoj je zadnji koncert održao početkom lipnja u Splitu, a to je bio njegov prvi veliki nastup nakon 2019. godine. Na Starom placu tada je s njim uglas pjevalo više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella i Danijela Dvornik In Magazin: Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 3 +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik objavila video u kojem plače, obožavatelji je umiruju riječima utjehe i podrške: "Drži se, proći će!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić Mirna Savić i Eni Kondić Komemoracija za Massima Savića - 6 Komemoracija za Massima Savića - 4 +26 Komemoracija za Massima Savića - 3 Celebrity Brojni poznati Hrvati oprostili se od Massima Savića, a tugu s lica nikome nije bilo lako sakriti: "Otišao si u treptaju oka"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene