Hrabro!

Našu najseksi navijačicu svjetski fotografi u Katru prate u stopu, a sada im je pozirala u najmanjem mogućem bikiniju: "Ne boji se uhićenja"

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 +19 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll pozirala je svjetskim fotografima na plaži u Dohi u mini bikiniju s bijelo-crvenim kvadratićima.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll glavna je zvijezda Svjetskog prvenstva u Katru.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Nakon što je zdušno bodrila Hrvatsku na utakmici protiv Kanade u mini haljini s bijelo-crvenim kvadratićima, Ivana je na plaži u Dohi pozirala fotografima koji rade za svjetsku platformu Profimediju u navijačkom bikiniju s tangama.

"Najseksi navijačica na Svjetskom prvenstvu nosi hrvatsku zastavu na bikiniju na plaži u Dohi. Izvještavalo se kako se ne boji uhićenja zbog svojih modnih odabira na Svjetskom prvenstvu. Njezina zemlja Hrvatska jučer je pobijedila Kanadu rezultatom 4:1, čime su se približili prolasku u drugi krug", piše u opisu galerije s Ivaninim fotkama.

Ivana je svojim golišavim izdanjima u Katru zabrinula javnost jer riskira biti uhićena zbog strogih zakona zemlje, no nju to nije pokolebalo.

Nakon utakmice Hrvatske i Kanade javila se i u svojim pričama na Instagramu, u kojima je pokazala djelić atmosfere s pobjedničkog slavlja, a na snimkama se čuju pjesme "Ko nam brani" Petra Graše i "Geni kameni" Marka Perkovića Thompsona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otada je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić +20 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić otvoreno progovorila o velikoj nepravdi: "Malo tko je o tome pričao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene