Rijetko je viđamo

Zaručnica Brune Petkovića novom fotkom pokazala zašto je zovu jednom od najljepših Hrvatica: "Savršenstvo ovih prostora!"

Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić - 7 Iva Šarić - 5 Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 3 Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 4 Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić +19 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić plijeni pozornost na svakom koraku, a iznimka nisu ni društvene mreže, na kojima se svi dive njezinoj ljepoti.

Manekenka Iva Šarić na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju kojom je izazvala divljenje brojnih obožavatelja i još jednom potvrdila laskavi nadimak jedne od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Iva Šarić - 2 sredila se od glave do pete Lijepa zaručnica našeg nogometaša bila je u centru pažnje zbog haljine kojom je istaknula besprijekornu figuru

33-godišnja Iva na fotografiji pozira u svjetlucavoj kreaciji, a do izražaja dolaze njezina bujna kosa i besprijekoran make-up.

"Savršenstvo moje", "Woooow", "Najljepša", "Ljepotica", "Najljepša dama na ovim prostorima", zaključili su njezini pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Iva je prije nekoliko dana plijenila pozornost na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Katru, u kojem njezin 28-godišnji zaručnik Bruno Petković igra za našu reprezentaciju.

Po dolasku je odmah zapela za oko fotografima, a stigla je s prijateljicom i obje su već bile u navijačkim izdanjima.

Inače se ne pojavljuje često u javnosti, a još je rjeđe imamo priliku vidjeti s Brunom. Za njihovu se vezu doznalo krajem 2020. godine, a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako, jako smo dobar tim", ispričala je Iva za IN Magazin.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin i Lucija Kerečin - 1 Luka Marin i Lucija Kerečin - 2 Luka Marin i Lucija Kerečin - 3 Luka Marin i Lucija Kerečin - 5 +25 Lucija Kerečin, MasterChef - 27 Celebrity Bivši natjecatelji MasterChefa zajedničkim videom potaknuli zanimljiva šuškanja: "Kad je pir?"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 1 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 3 Aleksandra Grdić - 4 +16 Aleksandra Grdić - 5 Nekad i sad Nezaboravno izdanje naše bivše misice u kojem je zamalo pokazala previše! Nekad je bila glavna partijanerica, a danas se skriva od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene