nešto bi sad promijenio

Zbog MasterChefa je dao otkaz na poslu, a evo što misli o tom potezu nakon eliminacije: "Otišao sam i riskirao, ali.."

Luka Piasevoli, MasterChef - 3 Luka Piasevoli, MasterChef - 3 Nova TV 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Piasevoli, MasterChef - 1 Luka Piasevoli, MasterChef - 3 Luka Piasevoli, MasterChef - 4 Luka Piasevoli, MasterChef - 5 Luka Piasevoli, MasterChef - 6 Luka Piasevoli, MasterChef - 7 Luka Piasevoli, MasterChef - 2 Luka Piasevoli, MasterChef - 8 Luka Piasevoli, MasterChef - 9 Luka Piasevoli, MasterChef - 10 +9 Luka Piasevoli, MasterChef - 11 Galerija

Luka Piasevoli napustio je MasterChef kuhinju pa je za DNEVNIK.HR podijelio svoje dojmove iz showa zbog kojeg je dao otkaz na poslu.

Nakon zadnjeg stres testa MasterChef kuhinju napustio je Luka Piasevoli.

Pogledaj i ovo Maja Jalšovec, MasterChef - 25 "Najteži trenutak za mene" Napustila je MasterChef samo dan nakon osobe čiji joj je odlazak posebno teško pao, a ne krije ni zašto: "Mislim da se to vidjelo!"

Luka se u show prijavio sa željom da promijeni karijeru, a evo što misli da ga je koštalo titule novog MasterChefa.

"Mislim da su mom ispadanju presudili završni trenutci kuhanja u kojima san u brzopletost i nepažnji napravio par pogreški koje su me koštale ostanka u MasterChefu", kazao je Luka nakon eliminacije za DNEVNIK.HR.

"MasterChef ću pamtiti kao jedinstveno i neponovljivo iskustvo svakako. Najteže od svega je bilo možda ta snimanja koja su nam nekad znala bit naporna uz izolaciju, ali smo stvorili puno lijepih uspomena koje će svakako ostati do kraja života", istaknuo je.

Pitali smo ga i bi li sada nešto promijenio da može.

"Da mogu nešto promijeniti možda bi se prije MasterChefa malo bolje pripremio... i svakako bih promijenio zadnjih 5 minuta kuhanja u stres testu", istaknuo je kroz smijeh.

Zbog showa je puno toga riskirao no kaže da ne žali što se prijavio.

"Za dolazak u Masterchef sam ja dao otkaz na poslu, otišao i riskirao, ali isto tako svaki od nas 21 je morao zaustaviti svoj život na 2-3 mjeseca, žrtvovati puno, bit odvojen od svoje obitelji, cure, žene i prijatelja, ali mislim da nikome nije žao zbog toga", govori Luka.

"Mislim da se neću više prijaviti u MasterChef, ali nikad ne reci nikad", dodaje.

U showu je upoznao i nove ljude, od kojih su mu neki postali pravi prijatelji.

"U Masterchefu sam upoznao super ljude, kolege, kuhare... ekipa koja se družila u kući mislim da će se nastaviti družiti i jako dugo nakon snimanja showa, te da prava druženja tek kreću", kaže.

Za članove stručnog žirija Luka ima samo riječi hvale.

"Žiri je svakako profesionalni trojac koji je koristio svaku priliku da nas unaprijedi i pripremi za nastavak kuhanja u pravoj kuhinji. Svaki od njih troje ima svoje kvalitete tako da mi ne teško izdvojiti najdražeg, ali svim troje je stalo do nas da napredujemo iz dana u dan. Još im jednom zahvaljujem na svim savjetima i kritikama koje su uvijek bile konstruktivne i motivirajuće", naglašava.

Zanimalo nas je i je li bilo nekakvih anegdota iza kamere koje bi htio podijeliti s javnosti.

"Bilo je puno anegdota i ispred kamera i iza kamera, a mislim da ću te iza kamera ipak zadržati za ekipu da se interno zafrkavamo", odgovara suzdržano.

Luka nam je ispričao i kako se kod njega rodila ljubav prema kuhanju.

"Od malena me uvijek zanimalo kuhanje, uvijek sam bio oko teče, smetao i kušavao kad bi doma roditelji kuhali, tako da kako sam odrastao počeo sam malo po malo sve više kuhat i istraživati", prisjetio se.

U show se prijavio sam i nije ga nitko na to trebao nagovarati.

"Oduvijek mi je bila želja se prijavit kad sam kao manji gledao na televiziji. Tako da sam skupio hrabrosti i odlučio se na taj pothvat", objašnjava.

Osim kuhanja, Luka voli i glazbu te svira bubnjeve pa nas je zanimalo mili li da djevojke više vole kuhare ili glazbenike.

"Iskreno ne znam da li cure više vole kuhare ili glazbenike", smije se Luka i dodaje: "Na MasterChef sam se prijavio isključivo kako bi mi pomoglo u promjeni karijere sve ostalo je plus".

Otkrio nam je i kakvi su mu planovi za dalje.

"Planovi za dalje su svakako nastavak kuhanja, nastavak usavršavanja i vidjet ćemo kako će se stvari razvijati dalje, ali svakako vjerujem da je mi MasterChef promijenio način gledanja na hranu i kuhinju te da mi je bio super početak nadam se profesionalnog kuhanja", kaže.

Na kraju se obratio svima koji se tek planiraju prijaviti u MasterChef.

"Poruka za buduće kandidate: nemojte oklijevati, ako ste se uvijek htjeli prijavit i volite kuhanje svakako se prijavite, nemate što izgubiti, a možete puno toga dobiti. Jer ne zaboravite - MasterChef mijenja živote", poručuje Luka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene