Atrakcija u poznatoj palači

Pogledajte fotografije indijskog vjenčanja na Korčuli, stotine uzvanika stigle sa svih kontinenata

Indijsko vjenčanje na Korčuli (Foto: Edon Krasniqi) Indijsko vjenčanje na Korčuli (Foto: Edon Krasniqi) Edon Krasniqi 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Indijsko vjenčanje na Korčuli (Foto: Edon Krasniqi) Indijsko vjenčanje na Korčuli (Foto: Edon Krasniqi) Indijsko vjenčanje na Korčuli (Foto: Edon Krasniqi) Indijsko vjenčanje na Korčuli (Foto: Edon Krasniqi) +0 Indijsko vjenčanje na Korčuli (Foto: Edon Krasniqi) Galerija

Posljednjih nekoliko dana u Korčuli su uživali svjetski uglednici iz svijeta politike, medicine i biznisa sa svih sedam kontinenata, a sve zbog jednog indijskog vjenčanja.

Korčula polako postaje sve popularnija destinacija na svijetu kad su izmjene bračnih zavjeta u pitanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Tijelo za poželjeti Maja ponosno pokazuje svu svoju raskoš u badićima, a neke je začudio jedan detalj

Prema podacima, samo ove sezone u planu je gotovo 50 stranih vjenčanja, a Korčula je za razliku od Dubrovnika zadržala intimnost i mir. Njezina ljepota predivna je scenografija za romantična vjenčanja koju sve više mladih parova prepoznaje kao svoju destinaciju za najromantičniji dan u životu.

Jedan od parova koji su se odlučili na vjenčanje u Korčuli jesu George Bozovic i Rohini Bhala, par u kasnim dvadesetima koji inače živi u Londonu. 

George, koji je inače IT-jevac, porijeklom je iz Hrvatske. Njegova je baka s Korčule iz obitelji Arneri, a Rohini je Indijka. I samo je vjenčanje održano u palači Arneri. 

Među uzvanicima su bili gosti sa svih kontinenata, pa su tako posljednjih nekoliko dana u Korčuli uživali svjetski uglednici iz svijeta politike, medicine i biznisa sa svih sedam kontinenata. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene