shrvana je

Ida Prester tuguje zbog gubitka bliske osobe od koje se oprostila dirljivom porukom: "S tobom odlazi važan komadić mog odrastanja"

Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Screenshot/Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Mia Kovačić, Ljupka Gojić Mikić i Ida Prester Ida Prester Ida Prester i Mia Kovačić Ida Prester Serijal Fakap - 4 Ida Prester - 1 Ida Prester Ida Prester +0 Ida Prester Galerija

Ida Prester je na svojem Facebooku posvetila emotivnu objavu prijateljici koja je preminula.

Televizijska voditeljica i pjevačica Ida Prester izgubila je blisku prijateljicu.

Pogledaj i ovo Ida Prester iznenadan odlazak Velika tuga u obitelji Ide Prester: "Teško je povjerovati da je ovo bilo prije samo tri dana, bio je baš lijep oproštaj, nismo ni znali..."

Od nje se oprostila na svojem Facebooku gdje joj je posvetila emotivnu objavu u kojoj je otkrila da su se upoznale prije 20 godina na koncertu njezina benda Lollobrigida.

"Draga Ksenchi. Upoznala sam te na našem prvom koncertu u Beogradu pred 20 godina. Sitna, nasmijana, hiperaktivna... Letjela si po prostoru k'o neka mala svjetleća loptica hopsica, Petarda smo te zvali. Nemoguće je bilo da se ne upoznamo i ne izgrlimo. Najstarija beogradska prijateljice. Punkerice. Antifašistkinjo. Jugoslovenko. S tobom odlazi jedan važan komadić mog odrastanja. Nikad te nećemo zaboraviti", napisala je uz dvije fotografije svoje prijateljice, a u komentarima su joj pratitelji izrazili sućut zbog gubitka.

Ida je nedavno osvojila simpatije javnosti kada je na društvenim mrežama objavila da je u svoj zagrebački dom primila izbjegličku obitelj s malenim djetetom iz Ukrajine, te pozvala i druge građane da se priključe pomaganju onima kojima je to sada stvarno potrebno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +2 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene