Stvari se mijenjaju!

Nekada je ljubio i varao ženu koju su htjeli baš svi muškarci, a danas je "starčić" koji se napokon skrasio

Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Profimedia) +0 Hugh Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Grant nekad je bio holivudski srcolomac i zakleti neženja, no stvari su se promijenile.

Holivudskom zavodniku danas je 58 godina.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Na krivu su se namjerili! Glumac sklon skandalima napao ženu u Rimu, no ono što joj je rekla njegova supruga još je groznije

Britanskog glumca Hugha Granta uglavnom vežemo uz prelijepe plave oči, filmove o vrckavoj Bridget Jones te "Ja u ljubav vjerujem", ali i uz glumicu Elizabeth Hurley, s kojom je bio od 1987. do 2000. godine.

Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Hugh je nekada bio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera, no stvari su se promijenile s godinama, što su dokazale i posljednje fotografije na kojima glumac izgledom podsjeća na djeda, a i njegova odjevna kombinacija karakteristična za golf pogoduje tim tvrdnjama.

Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No Hughova dugogodišnja djevojka, a od prije nekoliko mjeseci i supruga, Anna Eberstein, ima 39 godina, a velika razlika u godinama nikada im nije bila prepreka. Par je u ljubavi već više od šest godina, a zajedno imaju i troje djece. Unatoč romantičnim likovima koje je glumio tijekom svih ovih godina, Hugh privatno ne vjeruje u monogamiju te smatra da je sasvim u redu imati izlete izvan braka, no posljednjih godina nije bio u žarištu nikakva preljubničkog skandala.

Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty

U doba najveće slave Hugh je bio s prelijepom Elizabeth, koja i dandanas, s 53 godine, izgleda jednako zanosno, iako je njihovu dugogodišnju vezu obilježio i veliki skandal s prostitukama. Naime, davne 1995. godine glumac je uhvaćen tijekom seksa u automobilu s prostitutkom Divine Brown, koja je nakon toga postala jako bogata prepričavajući njihov susret tablodima.

Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia)

Glumac je tada dobio kaznu za nedolično ponašanje u javnosti, odslužio je dvije godine uvjetno, a morao je proći i edukaciju o AIDS-u. Iako nikome nije bilo jasno da je morao plaćati za seks pored lijepe Elizabeth, glumcu je sve oprošteno kada je nakon skandala mjesecima dolazio u razne talk showove i tvrdio da zna da je učinio nešto jako loše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

No Hurley je unatoč svemu što se dogodilo uz Hugha ostala sve vrijeme dok je priča o njegovu postupku bila u centru pažnje medija. Par je prekinuo tek 2000. godine, a danas su najbolji prijatelji. Glumac je čak i kum njezinu sinu Damianu,kojeg je dobila u vezi s producentom Steveom Bingom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene