Već se vidi trbuščić

Obožavana glumica čeka četvrto dijete, vijest je podijelila na poseban način: "Toliko o tihim noćima"

Hillary Duff Hillary Duff Hillary Duff/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Hillary Duff - 6 Hillary Duff - 5 Hillary Duff - 3 Hillary Duff - 4 Hillary Duff - 2 Hillary Duff - 1 Hillary Duff - 7 Hillary Duff - 8 Hillary Duff - 9 Hilary Duff (Foto: Profimedia) +6 Hilary Duff (Foto: Profimedia) Galerija

Hilary Duff čeka četvrto dijete, a sretnu je vijest objavila na društvenim mrežama.

Američka glumica i pjevačica, 34-godišnja Hilary Duff objavila je na svojem profilu na Instagramu lijepu vijest da očekuje svoje četvrto dijete i to na vrlo originalan način.

Naime, podijelila je obiteljsku božićnu čestitku koja se sastoji od fotografija njezine djece i supruga Matthewa Kome, a na jednoj je i ona s već povećim trudničkim trbuhom.

"Toliko o tihim noćima. S ljubavlju, ekipa Duff-Bair-Comrie. Vežite se, dodajemo još jednog člana ovoj ludoj ekipi", piše na čestitci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilary Duff (@hilaryduff)

I Matthew je također podijelio uzbudljivu vijest na svojem Instagramu uz opis "beba broj četiri nam dolazi".

Hilary i on imaju već dvije kćeri Banks i Mae, a pjevačica je sina Lucu dobila s bivšim suprugom Mikeom Comriejem.

U jednom od intervjua za magazin People progovorila je o svom životu majke troje djece, rekavši da voli taj kaos i da joj je suprug od velike pomoći.

"Jako sam zaljubljena u svu svoju djecu. A Matthew je nevjerojatan tata, u potpunosti me razumije", priznala je tada.

Par se upoznao kada su surađivali na njezinu albumu "Breathe In" iz 2015. godine, a vjenčali su se četiri godine kasnije.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene