Burne reakcije

Popularni domaći reper zgrozio javnost, širi se snimka s njegova nastupa na Adventu: "Sramota!"

Hiljson Mandela Hiljson Mandela TikTok/Screenshot 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hiljson Mandela - 1 Hiljson Mandela - 2 Hiljson Mandela - 3 Hiljson Mandela Hiljson Mandela Hiljson Mandela - 1 Hiljson Mandela - 2 Hiljson Mandela - 3 Hiljson Mandela - 4 Hiljson Mandela +10 Hiljson Mandela Galerija

Snimka s nastupa Hiljsona Mandele na glavnom trgu u Zagrebu izazvala je burne reakcija na društvenim mrežama.

Zagrebački reper Hiljson Mandela ovih se dana našao na meti javnosti zbog snimki s njegovih zadnjih nastupa koje su se proširile društvenim mrežama.

Naime, reper je u sklopu Adventa nastupio u Zagrebu i Splitu, a dio javnosti ostao je zgrožen tekstom njegove pjesme "Oće ku*ac", u kojoj nekoliko puta povikuje "mala oće ku*ac" te pritom poziva i publiku da se uključi.

"Zagreb, kulturno uzdignut grad", napisao je jedan korisnik TikToka uz snimku s Hiljsonova nastupa na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

@davor_on_crack #hiljsonmandela #zagreb #viral #viralvideo #foryoupage ♬ original sound - Davor_on_crack

"Užas, u što se ovo pretvorilo?", "Sramota", "Ako ovo nije neprimjereno i neartikulirano, što je onda?", "Dno dna" neki su od komentara ispod videa koji broji više od 70 tisuća pregleda.

Slične su bile i reakcija Splićana nakon Hiljsonova nastupa na Prokurativama, s kojeg su se također danima širile snimke na društvenim mrežama.

@itisag55

 

♬ original sound - Andrea Guša

Hiljson je inače rođen kao Ivan Hilje i karijeru je započeo kao član zagrebačke hip-hop grupe KUKU$, s kojom još uvijek nastupa, a njihov zadnji veliki hit je pjesma "Popstar".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Walsh i Andrew Nixon - 1 Kate Walsh i Andrew Nixon - 3 Kate Walsh i Andrew Nixon - 2 Kate Walsh i Andrew Nixon - 4 +18 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 6 Celebrity Zvijezda obožavane serije u 57. godini mami uzdahe svojom pojavom, dok se ne odvaja od muškarca koji joj je skroz promijenio život!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene