Odlično surađuju!

Znaju se od prije: Damir Kedžo i Helena 2018. godine izmijenili su nekoliko vrućih poljubaca u spotu

Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Screenshot YouTube) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Screenshot YouTube) Screenshot YouTube 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Screenshot YouTube) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) +0 Damir Kedžo (Foto: PR) Galerija

Damir i Helena sinoć su otplesali tango u "Plesu sa zvijezdama", a zatim su napustili show.

Iza nas je šesta emisija popularnog showa "Ples sa zvijezdama" koju su napustili Damir Kedžo i Helena Janjušević.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Slažete li se? Damir i Helena proglašeni najenergičnijim parom "Plesa sa zvijezdama": "Pregušt vas je gledati!"

Vrckavi duo sinoć je otplesao dramatični tango. Iako su na pozornicu stigli samouvjereni kao uvijek, žiri nije bio toliko pod dojmom, što se moglo zaključiti po njihovim komentarima.

"Mislim da još uvijek nisi poljubio vrata. Vrlo si dramatičan, jedino što bih mogla dati kao primjedbu jest da si u jednom trenutku izgubio kontakt sa svojom partnericom. U jednom trenutku se nešto dogodilo, iako moram vidjeti snimku da vidim što se točno dogodilo", rekla im je Almira koja je bila vrlo zadovoljna unatoč tome.

"Bogat je bio nastup s lijepo izraženim emocijama. Malo ohrabrenje, uz slowfox, tango je najteži ples, ali vi ste se dobro snašli", zaključio je Nicolas. "Više ste hodali nego plesali. Emisija se zove Ples sa zvijezdama, a ne s vratima. Žao mi je, ali niste mi ostavili neki dojam", bio je oštar Dinko. "Imaš partnericu koja je luda ko puška kad pleše i to treba iskontrolirati. I te vaše energije su zbilja dobre, ali ponekad se treba malo smiriti", dodala je Tamara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Kedzo Official (@damirkedzo) on

"Ja sam svoju avanturu ovdje odradio. Premoren, ali presretan što sam upoznao sve ove divne ljude i plesao. Hvala mojoj @helenajanjusevic što si na mene prenijela toliko znanja i ljubavi. I vjerovala u mene čak i kad ja nisam. Idemo dalje. Ja već u sljedećim danima bježim u studio i snimam nešto novo. Volim vas", napisao je Damir na Instagramu nakon ispadanja pored fotografije sa svojom vatrenom partnericom koja se također oglasila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELEna Janjušević (@helenajanjusevic) on

"Hvala ti što si se prepustio u moje ruke i dao mi svaki put posebnu energiju na stageu. Jako sam sretna što sam imala priliku biti dio ove priče. Ljudi moji koja je ovo produkcija, kostimi, make-up, plus Igor i Ana, a tek svi ostali plesači, mentori i njihove zvijezde, ma sve ej! Top! Hvala vam svima na podršci! Ma samo pozitiva i idemo dalje", poručila je.

No mnogi ne znaju kako su glazbenik i plesačica surađivali i prije početka "Plesa sa zvijezdama", pa je tako Helena 2018. godine bila jedna od zvijezda Damirovog spota za pjesmu "Šuti", a tada su izmijenili i nekoliko poljubaca.

"Ne prestajem plesati nakon ovoga", sinoć je poručio Damir, a tko zna, možda će Helena ponovno biti zvijezda nekog njegovog budućeg spota. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene