Žena zmaj

Svi se pitaju što ova žena jede da izgleda ovako dobro, a sa skidanjem nema problema ni s 50!

Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: PIERRE GUILLAUD / AFP) Helena Christensen (Foto: GERARD JULIEN / AFP) Helena Christensen i Norman Reedus (Foto: Instagram) Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) +0 David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o manekenki Heleni Christensen koja je 90-ih godina prošlog stoljeća žarila i palila modnim pistama zajedno s Naomi Campbell, Cindy Crawford...

Nekadašnji top-model danas ima 50 godina.

Pogledaj i ovo David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) Ima li razloga za brigu? Nogometaš koji je već jednom prevario suprugu sve se češće druži s bivšim top-modelom

Radi se o manekenki Heleni Christensen koja je 90-ih godina prošlog stoljeća žarila i palila modnim pistama zajedno s kolegicama poput Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linde Evangeliste i Claudije Schiffer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Atraktivna Dankinja i dan danas izgleda bolje i od nekih svojih mlađih kolegica, pa tako nema problema s nošenjem minica ili poziranjem u kupaćem kostimu.

Helena je tako nedavno na Instagramu oduševila više od pola milijuna svojih obožavatelja kada je objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu te pokazala liniju koja se nije puno promijenila od modnih dana. To lako možete usporediti s fotografijama iz prošlosti koje Helena također često objavljuje.

Ljepotica prelijepih zelenih očiju nije osvajala samo dizajnere i modne urednike, već i muškarce, a zanimljivo, nikada nije stala pred oltar. Njezini najpoznatiji partneri su frontmen grupe INXS, Michael Hutchence s kojim je bila od 1991. do 1995. godine, ali i glumac Norman Reedus s kojim je provela 5 godina od 1998. do 2003. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Manekenka i zvijezda serije "Walking Dead" imaju i sina Mingusa Luciena zbog kojeg su i dan danas u bliskim odnosima te tu i tamo znaju pozirati zajedno za društvene mreže. Norman je trenutno u braku s holivudskom glumicom Diane Kruger s kojom ima kćer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Od 2008. do 2015. godine Helena je ljubila Paula Banksa, a bila joj je to posljednja duža veza. Ne zna se je li tko osvojio njezino srce nakon toga, no sigurni smo kako lijepa brineta nema problema sa zavođenjem, jer izgleda fantastično. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) +0 Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Celebrity Ludo zaljubljena pjevačica izmjenjivala nježnosti s  bratom blizancem dečka Lane Jurčević

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene