sve je dobro završilo

Harrisona Forda opkolili nasrtljivi obožavatelji i stvorili mu velike probleme, bio je ugodno iznenađen reakcijom policije

Harrison Ford Harrison Ford DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +0 Harrison Ford (Foto: Profimedia) Galerija

Harrison Ford je u četvrtak odmarao u ljetovalištu Mondello u pauzama snimanja novog nastavka filma Indiana Jones, a kada su ga obožavatelji opkolili izgubio je kreditnu karticu.

Policajci sicilijanskog ljetovališta Mondella bili su u nevjerici kada im je muškarac iz Palerma predao izgubljenu kreditnu karticu na kojoj je pisalo - Harrison Ford. Srećom po američkog glumca odlučili su istražiti gubitak kartice.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Zvijezda Indiana Jonesa (79) trenutačno snima najnoviji nastavak Indiane Jonesa na Siciliji i doista je izgubio kreditnu karticu, objavila je policija Mondella u subotu na Facebooku.

Američki glumac u četvrtak je odabrao ljetovalište Mondello da bi ondje proveo nekoliko sati u stankama od napornog snimanja.

No glumca su odmah okružili brojni obožavatelji zbog čega je potražio sklonište u jednome klubu u mjestu, a u strci koja je nastala izgubio je kreditnu karticu.

Dokument je pronašao muškarac iz Palerma te ga je odmah predao policiji. U roku od nekoliko minuta policajci su uspjeli pronaći vlasnika, a uistinu se radilo o Harrisonu Fordu.

Slavni glumac je bio u klubu u koji se 'skrio' od nasrtljivih obožavatelja, a prisutni kažu da je bio ugodno iznenađen brzinom kojom mu je vraćena kartica te da mu je laknulo.

U znak zahvale pozirao je s trojicom policajaca koji su mu dostavili kreditnu karticu.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene