Nepravda

Ni prema zvijezdama život nije uvijek fer - evo i dokaza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neki su nas glumci svojim ulogama toliko oduševili da smo bili uvjereni kako će dobiti Oscara, ali prevarili smo se.

Da život nije uvijek fer znamo svi, a znaju to i velike face iz filmskog svijeta.

Pogledaj i ovo Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) To je snaga ljubavi! Omiljena romantična komedija trebala je imati skroz drugačiji kraj, ali evo zašto je u zadnji tren došlo do promjene plana!

VIDEO O njima se pričalo: Jenn skoro pokazala previše!

Mnogi od njih imali su uloge života. Gledatelji su bili uvjereni kako će sto posto dobiti Oscara, ali Akademija nije mislila tako.

Ovo su neki od glumaca koji su zaslužili Oscar, ali ga nikada nisu dobili.

Richard Gere za ulogu opakog policajca Mikea Figgisa u filmu 'Internal Affairs'. Mnogi su smatrali kako je Gere zakinut odlukom Akademije da mu ne udjeli Oscara. Iza njega je more uloga, ali ovu mnogi i danas smatraju definitivnim materijalom za filmsku nagradu.

Jim Carrey imao je kroz karijeru uistinu raznih uloga. Neke od njegovih komedija bile su urnebesne, neke prilično loše, ali ima jedna uloga za koju je svakako zaslužio Oscara, a nije ga dobio. Radi se o glavnoj ulozi ulozi u filmu 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'.

Hugh Grant glumio je uglavnom likove u romantičnim komedijama, taj ga je žarn obilježio. Ipak i on spada među one koji su zaslužili Oscar a nisu ga dobili. Mišljenje je kako je Grant trebao dobiti nagradu za ulogu u filmu 'Small Time Crooks', ali je i njemu kao i mnogima, nagrada izmaknula.

Meg Ryan pridružila se klubu onih koji su u karijeri imali barem jednu ulogu života koja definitivno zaslužuje Oscara. Meg je u filmu 'When Harry Met Sally' apsolutno briljirala i ako za tu ulogi nije dobila Oscara, vjerojatno nikada ni neće.

Mia Farrow je izvukla deblji kraj u braku s Woodyjem Allenom. Godinama je bila njegova muza ali nikada nije bila norminirana za Oscara. Nevjerojatno je da Mia nije dobila Oscara za ulogu Sotonine mame u filmu 'Rosemary’s Baby' jer je za tu ulogu jednostavno bila rođena.

Marilyn Monroe je još jedna glumica nepravedno zanemarena od strane Akademije. Možda im je smetalo to što se pojavljivala u previše komedija. Ljubitelji filma smatraju kako je uloga u filmu 'Some like it hot' bila njezina uloga života za koju je morala dobiti Oscara, ali eto, nije.

Lista onih koji su nepravedno izostavljeni od strane Akademije je prilično dugačka, mi smo izdvojili samo neke od njih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene