pohvalio se prijateljima

Prekinuo je dugu vezu pa počeo skrivati svoj ljubavni život, no sad je otkrio da ljubi 21 godinu mlađu kolegicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martin Freeman i Rachel Mariam viđaju se neko vrijeme, a par većinu vremena provodi u njegovu domu u Londonu.

Glumac Martin Freeman (49) navodno ljubi francusku glumicu Rachel Mariam (28), koja je 21 godinu mlađa od njega. S dugogodišnjom partnericom Amandom Abbington razišao se prije četiri godine, a odonda je jako tajnovit kad je riječ o njegovu ljubavnom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro stiže Globalni spektakl za milijune diljem svijeta - Što li je to?

Daily Mail piše kako je zvijezda filma "Hobbit" novu ljubav već upoznala sa svojim prijateljima, i to prije karantene, a par trenutačno provodi vrijeme zajedno u njegovu domu na sjeveru Londona.

"Još je rano za donošenje bilo kakvih zaključaka, no dobro im je zajedno. Oboje vole iste filmove, a Martin je jako podržava u ostvarenju karijere, glumačke i spisateljske. Većinu vremena provode u njegovu domu zbog pandemije, no ona je već upoznala njegove prijatelje", rekao je izvor blizak paru.

Rachel je rodom iz francuskog Toulousea, a dosad se pojavila u nekoliko britanskih showova i serija. Osim što se bavi glumom, piše i scenarije, a novi dečko podržava je u svemu.

Freeman je inače 2016. godine prekinuo dugogodišnju romansu s Amandom Abbington (46). Bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Joea (14) i kćer Grace (12). Prije nego što su objavili da su se razišli, svoj su prekid držali u tajnosti šest mjeseci kako bi zaštitili djecu. "Ostali smo u dobrim odnosima i poštujemo se jako. On je sjajan muškarac, no među nama više mnogo toga nije štimalo", rekla je Amanda u intervjuu nakon prekida.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene