Stvari se zahuktavaju

Albina je i dalje favorit na kladionicama, ali čini se da je dobila ozbiljnu konkurenciju, što vi kažete na ovu pjesmu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina i pjesma "Tick-Tock" trenutačno vode na kladionicama i glavni su favorit za pobjednika Eurosonga, no čini se kako je naša pjevačica dobila ozbiljnu konkurenciju u švicarskoj pjesmi glazbenika Gjon's Tears.

Prema rezultatima nezavisne web-stranice wiwiblogs, specijaliziranoj za Eurosong i sve događaje i vijesti vezane za njega, naša predstavnica Albina Grčić trenutačno vodi na anketama i glavni je favorit za pobjedu, no čini se kako se dva mjeseca uoči samog natjecanja stvari zahuktavaju.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Objavljena je pjesma "Tout l’Univers" koju izvodi Gjon's Tears, a koja će ove godine predstavljati Švicarsku na Eurosongu. Sudeći po komentarima na pjesmu, čini se kako je Albina dobila ozbiljnu konkurenciju. "Švicarska je sada sigurno u vodstvu", "Njegov je vokal predivan, u šoku sam", "Sve u vezi s ovom pjesmom je nevjerojatno i predivno", "Ova je pjesma pravo remek-djelo", samo su neki od komentara na pjesmu. Kakva je stvarna situacija na kladionicama, saznat ćemo za nekoliko dana, kada budu objavljeni i novi rezultati.

Inače, Švicarska je bila prvi domaćin Eurosonga 1956. godine, a pobjednica je bila upravo švicarska predstavnica Lys Assia s pjesmom "Refrain". Ta je zemlja drugi put pobijedila na natjecanju 1988. godine, i to s pjesmom tada nepoznate pjevačice, a danas glazbene dive Celine Dion. Još odonda Švicarska nije imala zapaženi uspjeh na Eurosongu.

Podsjetimo, ako je vjerovati kladionicama, naša Albina i pjesma "Tick-Tock" najviše su se svidjeli glasačima, a drugoplasirana je predstavnica Rumunjske Roxen, dok je na trećem mjestu Cipar.

Ovogodišnji Eurosong bit će održan u nizozemskom Rotterdamu od 18. do 22. svibnja, a okupit će 27 natjecatelja iz različitih zemalja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Istu ženu ljubio je čak 29 godina, i to sve dok nije pao na zgodnu brinetu koja ga je u potpunosti očarala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene