Htjela na najviši vrh Tajvana

Avantura završila kobno: Zvijezda Instagrama pozirala na litici, pala pa se smrznula i preminula

Gigi Wu (FOTO: Facebook) Gigi Wu (FOTO: Facebook) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Wu (FOTO: Facebook) Gigi Wu (FOTO: Facebook) +0 Gigi Wu (FOTO: Facebook) Galerija

Gigi Wu nakon pada je uspjela nazvati hitnu pomoć, ali kad su spasioci došli do nje, našli su je mrtvu.

Gigi Wu bila je jedna od najvećih zvijezda društvenih mreža. Svakodnevno je objavljivala fotografije u bikiniju tijekom svojim alpinističkih avantura. Uživala je pozirajući u bikiniju pa su je tako često zvali ''bikini planinarkom'', piše CNN. 

Ipak, njezine avanture završile su kobno – tajvanski spasioci pronašli su je mrtvu.

Naime, Gigi Wu je pala s litice, no uspjela je nazvati hitnu službu. Ipak, dok su spasioci došli i pronašli ju, ona se smrznula i preminula. Utvrđeno je kako je umrla od hipotermije.

Zvijezda društvenih mreža pokušavala se popeti na najviši vrh Tajvana, a pala je s visine od 30 metara. Kako je često objavljivala fotografije s litica, mnogi su njezino ponašanje osuđivali kao neodgovorno, a nakon smrti obrisan je njezin profil na Instagramu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) +3 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Celebrity Tko je zapravo Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše? Ovo je njegova nevjerojatna priča

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) +2 Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata otkrio kakve poruke dobiva u inboks: Tko ga je to zaprosio?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene