Šuput neće mirno spavati

''Slavonska Maja'' razvaljuje po svadbama i postala je opaka konkurencija svojoj vrckavoj kolegici

Garavi (Foto: Screenshot) Garavi (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Garavi (Foto: Screenshot) Garavi (Foto: Screenshot) +0 Garavi (Foto: PR) Galerija

Maja Šuput nosi titulu kraljice svadbi, no čini se kako joj tu titulu lagano preuzimaju Garavi, dečki koji se za potrebe svadbi čak i preruše u popularnu pjevačicu.

Maja Šuput više neće mirno spavati: ''Slavonska Maja'' razvaljuje po svadbama i postala je opaka konkurencija svojoj kolegici

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

Maja Šuput nosi titulu kraljice svadbi, no čini se kako joj tu titulu lagano preuzimaju Garavi, dečki koji se za potrebe svadbi čak i preruše u popularnu pjevačicu.

Naime, Garavi su svojem pjevaču Silviju nabavili plavu periku pa tako dok izvode pjesme popularne pjevačice – to rade glasom i stasom, baš kao i Maja.

Kraljevi svadbi, kako ih u Slavoniji od milja zovu, često izvode Majine pjesme, a kako bi vjenčanje bilo još veselije, dečki su se potrudili da rade pravi show program.

Dokaz tome je i video koji su objavili na društvenim mrežama i svima pokazali kako ''slavonska Maja'' jednako dobro razvaljuje na pozornici kao i ona prava.

Garavi su već publiku osvojili svojim bećarcima, zabavnim videima, dobrim pjesmama, ali sada će, čini se, publiku dodatno osvojiti i svojim prerušavanjem u popularnu pjevačicu koju inače cijene i rado izvode njezine pjesme.

Video ''slavonske Maje'' brzinom munje se dijeli društvenim mrežama, a interes da dečki nastupe na nekoj od idućih svadbi svakim je danom sve veći.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +2 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Seve objavila fotku u badiću, odmah se javila Lana Klingor: ''Kakvo tijelo, ti si izdefinirana do bola''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene