S 30 godina mlađom

Sudeći po zadnjim fotografijama, francuski milijarder čeka prinovu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Francuski milijunaš Arnaud Lagardere će izgleda postati tata! On i njegova zgodna supruga manekenka viđeni su zajedno na odmoru dok je ona ponosno pokazivala trbuščić...

52-godišnji Arnaud Lagardere, šef jedne od najvećih medijskih tvrtki u Francuskoj koji je zadnje dvije godine u vezi sa 30 godina mlađom i 30 centimetara višom manekenkom iz Belgije Jade Foret, izgleda će postati tata.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Par je viđen na odmoru u sunčanom Miamiju, a cijelo vrijeme su se ljubili, mazili i smješkali jedno drugome – ni paparazzi im nisu smetali!

>> Milijarder poludio za seksi djevojkom pa s njom snimio izazovni fotosession

I dok su prije dvije godine njegovi poslovni partneri mislili kako je potpuno izgubio pamet, izgleda da je ljubav ipak potrajala. Arnaud  je tada organizirao fotosession za jedan belgijski tjednik u kojem su on i djevojka željeli cijelom svijetu pokazati koliko se vole – izgleda kako je ljubav s godinama samo rasla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene