Vidi se na koga je

Unuka legendarne princeze uhvaćena je u badiću, živi sasvim normalnim životom i ne žudi za kraljevskim privilegijama

Charlotte Casiraghi Charlotte Casiraghi Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Casiraghi - 1 Charlotte Casiraghi - 2 Charlotte Casiraghi - 3 Charlotte Casiraghi Charlotte Casiraghi - 4 Suprug Charlotte Dimitri Rassam Charlotte Casiraghi - 1 Charlotte Casiraghi - 2 Charlotte Casiraghi - 3 Charlotte Casiraghi - 4 +5 Charlotte Casiraghi sa sinom - 1 Galerija

Unuka Grace Kelly uhvaćena je u Cannesu dok se kupala bazenu, a figuru je istaknula u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu.

Unuka poznate glumice i monegaške princeze Grace Kelly, princeza Charlotte Casiraghi, uhvaćena je objektivima fotoaparata na bazenu u Cannesu gdje se ovih dana održava Filmski festival.

Pogledaj i ovo Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Svi su očekivali svadbena zvona Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje

35-godišnja Charlotte figuru je pokazala u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu, a na licu je nosila velike crne naočale.

Društvo joj je pravio filmski producent Dimitri Rassam, suprug s kojim se vjenčala 2019. godine.

Charlotte se bavi novinarstvom, jahanjem te modelingom, a drugo je dijete talijanskog poduzetnika Stefana Casiraghija i princeze Caroline od Monaka.

Budući da nije potpuno kraljevskog potomstva, Charlotte nema pravo na plemićki naziv poput njezine majke, a od ostale rodbine jedanaesta je po redu za nasljeđivanje trona.

2011. godine započela je vezu s komičarem Gadom Elmalehom, a 2013. rodio im se sin Raphael. Međutim, par je prekinuo 2015. godine, a nakon toga je vezu započela s filmskim producentom.

S Dimitrijem ima sina Balthazara.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +4 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani Stipković objavila fotku s tajnovitim domaćim parom koji rijetko vidimo skupa: ''Hrvati u Madridu!''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts +0 Will Poulter Nekad i sad Nekad slatki dječak danas je seksi zavodnik: Njegove najnovije fotke s plaže sve su ostavile u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene