Fani TV

Hrvatska novinarka predstavlja vlastitu televiziju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

FaniTV bit će online kanal gdje će se emitirati teme vezane za sport, lifestyle, showbussines i modu!

Poznata hrvatska novinarka Fani Stipković, koja poslijednjih godinu i pol dana živi i radi u Madridu gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment, ove nedjelje premijerno je predstavila prvu epizodu svoje televizije FaniTV koja će se emitirati na njezinoj stranici www.fanistipkovic.net i službenom YouTube kanalu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Fani Stipković objavila izazovni video u kojem vježba

FaniTV bit će online kanal gdje će se emitirati teme vezane za sport, lifestyle, showbussines i modu, a producira ga prestižna produkcijska kuća Miravision TV koja među svojim radovima  bilježiti i suradnju sa E channelom i CNN televizijom.

U prvoj epizodi Fani je premijerno pokazala kako je izgledalo njezino prvo tetoviranje s Leom Millaresom, poznatim tattoo majstorom i tv zvijezdom reality showa Madrid Ink, koji je između ostalih tetovirao Fernanda Torresa, Sergija Ramosa i Saru Carbonero.

Fani je svojim vjernim fanovima, kojih na društvenim mrežama ima preko 700 000 čime se svrstava među vodećim ljudima u regiji, otkrila što je tetovirala, da li ju je boljelo i kako se snašla s zabavnim Leom Millaresom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene