'Tvoj potez, šefe'

Evo kako su fanovi odali počast velikom glumcu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Scena iz filma 'Dobri Will Hunting' obilježila je njegovu karijeru te mu donijela Oscara. Brojni obožavatelji ostavili su poruke sjećanja na mjestu gdje je i snimljena legendarna scena.

Klupa u parku u Bostonu gdje je snimljena najpoznatija scena iz filma 'Dobri Will Hunting', u kojoj Williamsov lik Sean Maguire objašnjava ljepotu života i jednostavnost ljubavi, spontano je postala mjesto na kojem fanovi odaju počast omiljenom glumcu nakon što je svijet ostao u šoku zbog njegove iznenadne smrti.

Pogledaj i ovo showbuzz Patio od depresije Robin Williams pronađen mrtav u svom stanu

Po ovim ulogama ćemo ga pamtiti: Uz njega smo se smijali i plakali

Mnogobrojni obožavatelji ostavili su poruke, cvijeće i citate iz filma na tom posebnom mjestu u parku. 'Moja djevojka i ja otišli smo do parka i stvarno sam bio iznenađen kad sam vidio da tamo već nekog ima. Donijeli smo cvijeće i kredu, a kad smo tamo stigli dvoje fanova već je sjedilo na klupi. Zajedno smo ispisali još neke citate', rekao je jedan obožavatelj za Hollywood Reporter.
 

Robin će ostati upamćen po nekonvencionalnim ulogama u komedijama i dramama kojima je potom udahnuo nešto posebno, svoje, 'otkačeno'. Williams je gledatelje osvojio ostvarenjima u 'Društvu mrtvih pjesnika', 'Kralju ribara', 'Svijetu po Garpu', 'Tatici u suknji', 'Popaju', 'Buđenjima', 'Ja ću budan sanjati' i drugima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene