reakcije su podijeljene

Pamtimo ih iz popularnih domaćih showova, a sada su zajedno pozirale u donjem rublju pa upitale: "Koja je od nas najveća sramota?"

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Josipa Karimović, Kristina Penava i Ena Friedrich sprijateljile su se u showovima Nove TV i sada objavljuju zajedničke seksi fotke.

Josipu Karimović, Kristinu Penavu i Enu Friedrich domaća javnost upoznala je u popularnim showovima Nove TV "Ženim sina" i "Farma: More i maslina", a nakon sudjelovanja u njima razvile su prijateljstvo.

Pogledaj i ovo Kristina Mandarina Kao druga osoba! Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

Tako su se već nedavno pohvalile jednom fotkom s druženja, a sada su ponovno pozirale zajedno u oskudnom donjem rublju.

"Koja je od nas najveća sramota ženskog roda i zašto baš ona? Da dam šansu i bogomoljcima da iznesu svoja cijenjena mišljenja", napisala je u opisu fotke bivša Playboyeva zečica Ena i izazvala podijeljene reakcije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ena Friedrich (Čobanov) 🐑 (@enafriedrich1)

Neki su komentirali kako niti jedna od njih ne sramoti ženski rod, dok su drugi pisali da to rade sve tri, no svejedno su dobile hrpu komplimenata i lajkova.

Ena je jedina od njih tri koja je sudjelovala u oba spomenuta showa, dok Josipu pamtimo samo iz "Ženim sina". Penava se, pak, proslavila nakon što su njezine fotografije sa štanda s mandarinama obišle Hrvatsku, zbog čega je stekla nadimak Kristina Mandarina, a kasnije se natjecala u showu "Farma: Mora i maslina".

Kristina i Ena snage su udružile i na stranici za odrasle OnlyFans, čime su se pohvalile na svojim Instagrama i vrućim fotkama raspametile pratitelje.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) +6 Shakira i Gerard Pique (Foto: Instagram) Celebrity Shakira iznenadila fotkom sinova koje ima s 10 godina mlađim nogometašem, svi se čude koliko su narasli, a na prvi pogled se vidi i na koga više sliče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene