Iznenadila fanove

Najpopularnija glumica generacije i modna ikona u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli

Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson (FOTO: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Getty Images) +0 Emma Watson (Foto: Profimedia) Galerija

Slavna glumica Emma Watson obično je uvijek dotjerana, no ovog je puta prošetala u malo drugačijem izdanju.

Uvijek elegantna Emma Watson glumica je najpoznatija po svojoj ulozi Hermione u filmskom serijalu o Harryju Potteru, a ujedno je i najbolji primjer uspješne glumice koja je iz dječje zvijezde izrasla u mladu ženu koja niže jednu hit ulogu za drugom. 

Pogledaj i ovo Emma Watson i Brandon Green Uhvaćeni zajedno Holivudska dobrica ljubi sina kontroverznog tajkuna, čak su i njezini prijatelji iznenađeni njenim odabirom

Emmu mnogi vide kao oličenje prirodne ljepote i elegancije, ali i modnom divom koja svojim stilom pomiče granice. Njezino eksperimentiranje s dužinama kose, hrabre odjevne kombinacije na crvenim tepisima i uvijek savršeno decentna šminka pretvorili su ovu mladu Britanku u ikonu stila kojoj se dive diljem svijeta. 

Ipak, čak se i lijepa Emma ponekad mora opustiti pa je tako nedavno viđena u šetnji Venecijom s dobrim prijateljem, a kako nije uspjela pobjeći pronicljivim objektiima paparazza snimljena je u sivoj vrećastoj trenirci, crnoj muškoj majici i bijelim natikačama. 

Kako rijetko imamo priliku vidjeti Emmu u ovakvom izdanju, fotke su izazvale veliki interes fanova koji su navikli samo na glamurozne haljine koje ovoj ljepotici stoje kao salivene. 

Uz kosu svezanu u punđicu, rijetko tko bi na ulici zamijetio ovu djevojku koja inače tako samouvjereno krstari crvenim tepisima i svjetskim filmskim premijerama. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina obara s nogu u neobično seksi izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene