Skupa u svemu

Supruga Brucea Willisa raznježila njegove fanove dirljivom objavom glumca koji se bori s teškom bolesti, ne odvaja se od njega u ovim tužnim trenucima

Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Emma Heming/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming - 1 Bruce Willis i Emma Heming - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Hemig - 2 Bruce Willis i Emma Hemig - 1 Bruce Willis - 6 Bruce Willis - 7 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 2 +19 Bruce Willis i Emma Heming Willis - 4 Galerija

Emma Heming posvetila je dirljivu objavu svojem suprugu Bruceu Willisu, koji boluje od afazije i više ne može glumiti.

Supruga legendarnog holivudskog glumca Brucea Willisa, Emma Heming na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografije i video na kojima zajedno poziraju, a koje su dirnule njegove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming Izgleda dobro Bruce Willis viđen u šetnji s voljenom suprugom tri mjeseca nakon tužne vijesti, vrijeme otad voli provoditi s obitelji

44-godišnja Emma u pričama na Instagramu podijelila je video u kojem se ona i 67-godišnji Bruce drže za ruke, a potom i fotografiju iz opuštene šetnje šumom. Dirljive fotografije objavila je deset mjeseci nakon što je Bruceu dijagnosticirana afazija, poremećaj koji uzrokuje oštećenje područja mozga koje kontrolira jezično izražavanje i razumijevanje.

"Hodao bih kroz vatru za tebe, dopusti mi da te obožavam", riječi su pjesme Harryja Stylesa koje su svirale u pozadini videa koji je Emma objavila.

Bruce zbog dijagnoze više nije u mogućnosti glumiti, a glumac je nakon toga pažnju posvetio svojem privatnom i obiteljskom životu. Afazija je poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozga, a osobe koje od nje boluju često uz teškoće govora imaju i teškoće gutanja, motorike, računanja, prostorne i vremenske orijentacije, navodi Hrvatska verbotonalna udruga.

Iza Brucea je bogata karijera, tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

On i Emma zaljubili su se 2007. godine kada su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a ljubavna idila traje do dana današnjeg, unatoč tome što je ona 23 godine mlađa od njega. On se 2000. godine rastao od Demi Moore nakon 13 godina braka, a glumcu ni na kraj pameti u tom trenutku nije bila ideja da će se ponovno zaljubiti preko ušiju sve dok nije upoznao Emmu.

Pred oltar su stali dvije godine kasnije na svečanosti na Beverly Hillsu, a među brojnim poznatim uzvanicima bili su Willisova bivša i njezin tadašnji suprug Ashton Kutcher. Kćeri koje je Bruce dobio s Demi, Rumer, Scout i Tallulah, također su bile na vjenčanju, a svi su se divili skladnoj obitelji i njihovu prijateljstvu unatoč razvodu slavnih glumaca.

2012. godine dobili su prvo zajedničko dijete, kćerkicu Mabel, a dvije godine kasnije na svijet je stigla i Evelyn. Nakon deset godina braka sretni par obnovio je svoje zavjere na romantičnoj ceremoniji.

"Mislim da smo se od prvog trenutka počeli poštovati i u tome leži tajna našeg skladnog braka. On me nasmijava. Smiješan je i pametan i zbog njega sam uvijek sjajno raspoložena", rekla je Emma u jednom intervjuu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Wersching Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić +5 Annie Wersching - 1 Celebrity U 46. godini preminula je glumica s kojom je radio i Goran Višnjić, a proslavila ju je hit-serija

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene