Ne propustite

Svi se sjećaju Eurovizije 1989. godine - hoće li se povijest ponoviti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Imala sam osjećaj kao da sam duh i kao da razgovaram sa sobom iz tog vremena.''

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Emilija Kokić je s grupom Riva pobijedila na Euroviziji 1989.godine, a kao gostujući član žirija u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' imat će priliku prisjetit se tog nastupa kojeg će pokušati što sličnije interpretirati Giuliano. "Rock me baby" zaorit će opet televizijskim eterom, a o svojoj ulozi gostujućeg žirija u popularnom showu te kako se osjećala kada je vidjela ''sebe'' na bini, Emilija je izjavila:

''Jako sam bila sretna što sam bila pozvana kao član žirija jer mi se emisija jako sviđa, vedra je i zabavna, baš pravi show kakav sam dugo iščekivala. Kad sam shvatila da je cijela emisija o Eurosongu dodatno uzbuđenje je raslo, a kad sam shvatila da će netko od natjecatelja imitirati mene, još i više.

U posljednjoj emisiji je fotorulet showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' natjecateljima na izbor ponudio neke među najatraktivnijih i najpopularnijih eurovizijskih hitova.

Htjela sam zatomiti znatiželju i nisam htjela unaprijed znati tko će to biti, nego sam se htjela iznenaditi. Kad sam vidjela Giuliana da izlazi iz lifta bila sam šokirana, iznenađena, a nakon nastupa kad sam dobila priliku i progovoriti par riječi, imala sam osjećaj kao da sam duh i kao da razgovaram sa sobom iz tog vremena.''

Ove nedjelje u specijalu popularnog showa prisjetit ćemo se i drugih poznatih eurovizijskih hitova. Severininu pjesmu ''Moja štikla'' izvest će Andrea, Baby Dooks postat će Daniel Popović, dok će se Minea transformirati u Ruslanu. Ronald će se transformirati u Sanju Doležal jer je za zadatak dobio otpjevati hit Novih fosila ''Ja sam za ples''. Mario je ovaj put dobio zadatak transformirati se u Doris Dragović, a otpjevat će pjesmu ''Marija Magdalena'', a Jasnu ćemo ove nedjelje vidjeti kao kopiju Tajči koja je 1990. na Eurosongu izvela ''Hajde da ludujemo''. Vanda će se transformirati u pjevačicu Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. ''Euphoria''.

Ne propustite novo uzbudljivo izdanje popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato u nedjelju u 20 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene