Savršen par

Bivšeg dečka ostavila je jer nije bila spremna za brak, a onda se godinu dana kasnije udala za ljubav svog života

Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky i Adrien Brody (Foto: AFP) Elsa Pataky i Adrien Brody (Foto: AFP) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: AFP) Elsa Pataky (Foto: AFP) +0 Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Galerija

Početkom 2010. godine, Elsa Pataky upoznala je ljubav svog života, plavokosog Chrisa Hemswortha.

Zanosna Španjolka danas je u potpunosti posvećena obiteljskom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz raspametio obožavateljice! Skinuo majicu i zabavio milijune snimkom vježbanja nakon što se nedavno požalio da ga zbog mišića ne shvaćaju ozbiljno

Plavokosa glumica Elsa Pataky danas ima 42 godine, no na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice.

Elsa je i supruga holivudskog ljepotana Chrisa Hemswortha s kojim ima troje djece, no unatoč karijeri i ispunjenom obiteljskom životu, Španjolka baš uvijek izgleda zanosno, čak i u casual izdanjima bez trunke šminke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Svoju je karijeru započela kao model, a najpoznatija je po ulozi Elene Neves u popularnoj franšizi "Brzi i žestoki". Manje je poznato i to da je slavna ljepotica 2006. godine počela hodati s glumcem Adrienom Brodyjem, no ljubav je potrajala do 2009. godine.

Dugo se šuškalo kako je glumac htio učiniti korak više te se vjenčati, no njegova partnerica tada nije bila spremna. Iako nikada nisu dali službenu izjavu zbog svog prekida, prestali su se zajedno pojavljivati na crvenim tepisima upravo u 2009. godini.

Godinu dana kasnije, točnije početkom 2010. godine, Elsa je upoznala ljubav svog života, plavokosog "Thora", Chrisa Hemswortha, zbog kojeg se kasnije preselila u Australiju. Par je upoznao zajednički agent, a već krajem godine bili su u braku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Za par se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal, što se ne može reći za vezu Chrisova mlađeg brata Liama Hemswortha ,koji je u braku s pjevačicom Miley Cyrus. Naime, tijekom podužeg prekida Miley je šokirala javnost svojim ponašanjem i medijskim istupima, ali i ljubovanjima sa sinom Arnolda Schwarzeneggera, Patrickom te nekim ženama, poput manekenke Stelle Maxwell.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Ovaj Hemsworth par itekako cijeni svoju privatnost, no kada su u pitanju službena događanja, vrlo rado poziraju zajedno te nam uvijek pokažu koliko su ludi jedno za drugom i nakon gotovo 10 godina. Upravo je tako bilo i na nedavnoj premijeri filma "Men In Black: International" u New Yorku, na kojoj par nije skidao osmijeh s lica kao ni ruke jedno s drugoga.

Ako netko vraća vjeru u ljubav, onda su to svakako ovi golupčići.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene