"Charles na aparatima"

Ella Dvornik ne prestaje provocirati golišavim fotografijama, a obožavatelji su nezasitni: "Kao Anna Nicole Smith! Hoćemo još!"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +18 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik je na svojem profilu na Instagramu objavila niz novih seksi fotografija.

Naša popularna influencerica i blogerica Ella Dvornik (32) zadnjih dana časti pratitelje na Instagramu svojih golišavim fotografijama.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

A nakon što se skinula u toples, pozirala je u nešto čednijem izdanju, točnije u sakou ispod kojeg nije imala majicu i grudnjak, a objavila je i jednu fotografiju na kojoj nosi seksi bodi i visoke čizme.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

U svojim pričama na Instagramu Ella se požalila i kako s istog snimanja ima previše dobrih fotografija i ne može se odlučiti koje će objaviti, a nezasitni obožavatelji poželjeli su ih vidjeti što više.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Hoćemo još", "Bože dragi! Kao da gledam Annu Nicole Smith u golom pištolju", "Ma ti si vrh vrhova", "Bez teksta sam. Znači top model", "Charles na aparatima", "Tu mi izgledaš kao Priyanka Chopra", "Zgodna si opasno", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotki, a ranije su je pratitelji usporedili i s Kylie Jenner.

Ella se nedavno na Instagramu pohvalila i drastičnom promjenom frizure koju su obožavatelji dočekali s oduševljenjem.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić +9 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 Celebrity Vjekoslava Huljić u prozirnoj bluzi pokazala više od očekivanog i zaslužila titulu jedne od najzgodnijih hrvatskih baka!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene