pazite na higijenu i ne izlazite!

Zvijezda domaće hit serije pozvala gledatelje na zajedništvo: "Brinite za sebe i druge. Zajedno smo jači!"

Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Mario Poje/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Galerija

Glumica Elizabeta Brodić podsjetila je gledatelje da brinu o higijeni i zamole i druge da to čine jer si jedino tako možemo pomoći.

Zvijezda hit serije 'Drugo ime ljubavi'', Elizabeta Brodić obratila se gledateljima u kratkom videu te im poručila ida brinu, kako o sebi, tako i o drugim ljudima.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

''Ne znam što bih rekla u ovoj situaciji osim da pazite na sebe, jer na taj način pazite i na ljude oko sebe, na svoje bližnje'', istaknula je mlada glumica. Elizabeta je podsjetila sve kako je higijena jedna od osnovnih postulata.

''Ako ikako možete, ne izlazite iz svojih kuća, jer tako ćete ih zaštititi, držite se osnova higijene, perite ruke, dezinficirajte ruke, zamolite i druge oko vas da to čine jer jedino tako si možemo pomoći'', rekla je glumica. 

Za kraj pozvala je gledatelje na zajedništvo: ''Želim još samo reći da smo zajedno jači!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene