Curica ili dečko?

Ecija Ivušić i njen suprug uz popularan su trend otkrili spol bebe koju očekuju, a na samom početku malo su se zbunili viđenim!

Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 5 Ecija i Goran Belošević - 6 Ecija i Goran Belošević - 7 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 2 +21 Ecija Belošević - 1 Galerija

Ecija i Goran Belošević otkrili su spol djeteta koje očekuju ove godine, uz konfete i balone koji su bili vezani za psića pratitelji su saznali da par očekuje sina.

Ecija Belošević i njen suprug Goran objavili su veseo videozapis na društvenim mrežama i njime otkrili spol djeteta koje će im uskoro stiže.

Bračni je par za ovu prigodu svoj balkon ukrasio balonima i kutijama s natpisom ''baby'', a Ecija i Goran u rukama su držali tuljce s konfetama. Na ''3, 4, sad'' Beloševići su otvorili konfete, ali Ecija je trebala malu pomoć svog supruga jer nije mogla otvoriti svoje. Goranu su izletjele plave, a Eciji roze konfete te je par pomalo ostao zbunjen, a onda je na balkon uletio njihov ljubimac psić Rio na kojeg su bili zavezani plavi baloni i time otkrio da par očekuje sinčića.

''Mi već neko vrijeme znamo, vrijeme je da i vi saznate. Neka tata uvijek uskoči ako mama zaglibi kao na videu, i obrnuto. Ne brini, bit ćeš naša kap vode na dlanu dok god smo živi. Jedva te čekamo anđele naš'', napisala je Ecija u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Podsjetimo, Beloševići su se vjenčali prošle godine nakon romantičnih zaruka u Italiji poslije šest mjeseci veze, a prije nekoliko tjedana otkrili su da čekaju svoje prvo dijete. Međutim, Ecija je otkrila da je njihova sreća bila nakratko prekinuta.

Naime, Ecijina trudnoća započela je s blizancima, ali jednom je plodu srce, nažalost, prestalo kucati.

Međutim, Ecija i Goran svoju su snagu zadržali za drugu bebu koja bi trebala stići krajem studenog ili početkom prosinca.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 4 +25 Bloom Tatarinov - 1 Celebrity Veliki dan za Majinog Blooma! Ponosnu mamu preplavile su emocije: "I sad ja plačem umjesto njega!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Matea Hohnjec i Dvina Meler Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec +11 Matea i Stefany Hohnjec Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene