Bilo je to 2010.

Doris nakon 5 godina: 'Ni liječničke pretrage nisu pronašle uzrok'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su je neki upoznali tek kroz priloge inMagazina u 'Time Outu', drugi je već znaju kao poznato manekenko lice.

Voditeljica Doris Vrečko se nakon bolesti i petogodišnjeg izbivanja vratila se na male ekrane Nove TV te za inMagazin radi intervjue sa sportašima u vlastitoj rubrici 'Time out s Doris'.

Pogledaj i ovo showbuzz Potpuni zaokret Sjećate li se ove ljepotice? Naša nekadašnja voditeljica udala se u tajnosti za sportaša i postala majka dječaka

Zvijer i dobrica - 'Zaljubio sam se u primanje udaraca u glavu'

Doris je inače bila državna prvakinja u mačevanju, zatim ju je javnost upoznala kao manekenku, a onda i televizijsku voditeljicu. No iznenadni zdravstveni problemi atraktivnu su Zagrepčanku na neko vrijeme odvojili od malih ekrana.

'Pisalo se svašta, no činjenica je da i danas nemam odgovor što se zapravo dogodilo. Potkraj 2010. Iz nepoznatih sam razloga pala u nesvijest i završila u bolnici. Nakon detaljnih liječničkih pretraga nije pronađen uzrok', priča Doris za Story te dodaje: 'Zdravlje mi je najvažnije i svojim ga načinom života nastojim očuvati i njegovati'.

Doris kaže kako joj je obitelj bila najveća podrška, a za svoje manekenke izlete kaže kako su bili samo usputna postaja. 'Ljepota brzo prođe, važno je ono što ostaje nakon nje', naglašava lijepa voditeljica koju pratite u tjednim 'Time out' intervjuima u inMagazinu i na Dnevnik.hr-u. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene