Nije mogao bez nje

Puno je godina prošlo prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, priznao je i zbog čega ga je bilo strah

Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) +0 Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Galerija

Kevin Costner je i sam među dobitnicima Oscara, a ove je godine stigao kao prezenter s predivnom suprugom Christine Baumgartner.

Kevin Costner i Christine Baumgartner upoznali su se 80-ih, ali je trebalo nekoliko godina prije nego što je njihova veza prerasla u nešto više.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian opet na meti kritika Kim sasvim slučajno pokazala kako joj izgleda lice bez da prođe uređivanje filterima, razlika je vidljiva

Glumac je prethodno bio u braku sa Cindy Silvom od 1978. do 1994. Tijekom njegova prvog braka Costner i Silva dobili su kćeri Lily, Annie i sina Joea. 

Costner je nakon razvoda bio posve iskren u intervjuima. Za Hollywood Reporter 2012. rekao je: "Moja je vjera bila poljuljana. Nitko ne želi da njihov brak završi, ali jest. Vidjet ćete ljude koje najviše volite, svoju djecu, samo upola manje. To je veliki gubitak."

Nakon razlaza Costner je hodao s Bridget Rooney od 1995. do 1998. godine. Rooney je u studenom 1996. rodila sina Liama.

Godine 1999. Costneru i Baumgartner ponovno su se ukrstili putevi prije nego što su službeno počeli izlaziti. Nakon četiri godine zajedno par je nakratko prekinuo vezu.

''Strah me spriječio da se oženim Christine. Ona je željela dijete, ali ja sam se bojao da ne mogu biti dobar otac'', rekao je Costner za Closer Weekly u lipnju 2018., napominjući da je međutim uspio prebroditi svoje brige.

''Probudio sam se i pomislio: 'Hoću li izgubiti lijepu ženu koja je spremna biti uz mene do posljednjeg daha jer se bojim reći "da" djetetu?' To je sve što je trebalo. Ponekad naučiš da će ti ono čega se najviše bojiš spasiti život.''

2014. par je odlučio vjenčati se, a u braku su na svijet donijeli troje djece, sinove Hayesa, Caydena i kćer Grace Avery.

Na ovogodišnjoj su dodjeli Oscara glumac i supruga oduševili i outfitima. Costner je dokazao kako i u ovim godinama izgleda sjajno u crnome odijelu i sa svojim zaštitnim znakom – crnim naočalama, dok je supruga sjajnu figuru uspjela pokazati u dugoj crno-sivoj haljini i minimalističkim nakitom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene