Srčeka na grudima

Instagram diva oblinama golica maštu milijuna obožavatelja, a sada je nadmašila samu sebe

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Profimeda) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +4 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Instagram model Demi Rose opet baca u trans svojim oblinama.

Britanka Demi Rose skromnog je porijekla, no danas se može pohvaliti s preko 10 milijuna pratitelja na Instagramu i još mnogo više obožavatelja. Svaka njezina objava donosi joj tisuće na račun, a ona se zauzvrat ne libi skidati pred kamerama i objektivima fotoaparata. 

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Okupana cvijećem Senzualno izdanje bujne kraljice Instagrama ostavlja bez daha: "Ti si savršenstvo prirode"

Raskošna 24-godišnjakinja slavu je stekla zahvaljujući nestvarno savršenim oblinama za koje tvrdi da su prirodne, iako joj mnogi ne vjeruju. Tanak struk, bujno poprsje i bokovi zaštitni su znak ove brinete za kojom se malo tko ne bi okrenuo na ulici. 

Svojih je atributa Demi itekako svjesna, pa je i ovog puta počastila fanove novim provokativnim fotografijama koje ostavljaju bez daha. Pozirajući na festivalu u Black Rock Cityju, Demi je uskočila u vrlo golišavi kostim i otela svu pažnju. 

Grudi je pokušala prekriti velikim svjetlećim srcima, a uz kaubojske čizme i vruće hlačice, to je bilo jedino što je imala na sebi. U društvu prijateljica i modela Demi je snimila vruće selfije, a kada ih je objavila na Instagramu obožavatelji su joj odmah počeli slati komentare i komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♠️♥️

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj života omiljene glumice: Liječnike šokirao prizor koji ih je dočekao u stanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene