Kakvo tijelo!

Holivudska ljepotica ove godine slavi 60. rođendan, a u bikiniju izgleda bolje nego upola mlađe žene!

Demi Moore - 4 Demi Moore - 4 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 10 Demi Moore - 11 Demi Moore - 2 Demi Moore - 3 Demi Moore - 1 Demi Moore - 7 Demi Moore - 9 Demi Moore - 8 Demi Moore - 6 +10 Demi Moore Galerija

Poznata holivudska ljepotica Demi Moore uživa na ljetovanju u Grčkoj, a znatiželjnim paparazzima pokazala je svoju figuru u minijaturnom kupaćem kostimu na jahti.

Poznata holivudska ljepotica i glumica Demi Moore uživa na ljetovanju u Grčkoj, a znatiželjnim okupljenim paparazzima pokazala je svoju figuru u kupaćem kostimu na luksuznoj jahti.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Demi je nosila rozi dvodijelni kupaći koji je istaknuo njene grudi, a glumica je bez srama prošetala jahtom te pokazala svoje nesavršenosti koje su joj nanijele godine.

Iako nema utegnuti trbuh poput mnogih slavnih dama, Moore i s 59 godina izgleda sjajno, a nije se potrudila sakriti ni male volančiće koji su se pojavili oko njena struka dok je uživala u svome obroku.

Na fotografijama je vidljivo da je glumica tijekom života išla na ugradnju umjetnih grudi, a iako ona sama o tome ne priča, vidljivo je i da se podvrgnula raznim tretmanima za pomlađivanje lica. Nagađa se kako je pretjerala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica i postalo ju je sve teže prepoznati.

Demi je nedavno potvrdila vijest da je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi sa slavnim chefom Švicarcem Danielom Hummom, i to na Instagramu, na kojem je objavila njihove zajedničke fotografije koje su nastale na ovogodišnjem French Openu i ulicama Pariza.

Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput primila poklon kakvom se nije nadala, no uspjela je sve okrenuti na šalu: "Ovo nikad nisam dobila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene