ne krije uzbuđenje

Teško je povjerovati da je nedavno proslavila 60. rođendan, a sada će postati i baka: "Presretna sam, jedva čekam!"

Demi Moore - 4 Demi Moore - 4 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore - 11 Demi Moore Demi Moore Demi Moore - 10 Demi Moore - 5 Demi Moore - 6 +15 Demi Moore - 7 Galerija

Demi Moore na Instagram profilu podijelila je fotografije trudne kćeri sa ultrazvuka, a s njima su bile i tete, Tallulah Belle Willis i Scout LaRue Willis, ali i njihov psić.

Holivudska glumica Demi Moore (60) po prvi puta će postati baka, a svoju radost uopće ne skriva.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Na Instagram profilu podijelila je fotografiju s ultrazvučnog pregleda njezine trudne kćeri Rumer. Društvo su im također pravile i buduće tete Tallulah Belle Willis i Scout LaRue Willis, ali i njihov preslatki psić.

"Pozdravljam malu grickalicu!! Presretna zbog tebe, draga moja Rumer. Čast je svjedočiti tvom putu u majčinstvo i jedva čekam poželjeti dobrodošlicu ovoj bebi na svijet", napisala je ponosna buduća baka u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

U komentarima se javila Kate Hudson koja je poručila: "Ova vijest raznježila me do suza", a čestitkama se pridružila i Gwyneth Paltrow koja je dodala: "U ovom razdoblju možete slobodno računati na mene".

Dan prije, Demi je na Instagramu podijelila niz fotografija svoje kćeri Rumer i njezinog dečka Dereka. 

Na prvoj budući tata Derek ljubi zaobljeni trbuščić nasmijane Rumer, a na drugoj je diskretno pokazala obrise svoje trudničke figure.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Tada je Moore u opisu napisala: "Ulazim u svoju vrelu ludu eru bake".

Inače, ovo je prvo unuče Moore i Willisa koji uz Rumer imaju i kćeri Tallulah i Scout.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel i Antonela Messi - 2 Lionel i Antonela Messi - 1 Lionel i Antonela Messi - 3 Leo Messi - 3 +26 Leo Messi - 6 Celebrity Simpatična fotka Messija i njegove Antonele nasmijala je javnost: "Možeš biti najbolji na svijetu, ali..."

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry i Jessica Seinfeld - 1 Jerry i Jessica Seinfeld - 2 Jerry i Jessica Seinfeld - 3 Jerry Seinfeld +2 Jerry Seinfeld - 3 Celebrity Slavni komičar nikad nije izgledao bolje, a uhvaćen je i u rijetkim trenucima sa suprugom, koju je prije 23 godine preoteo drugom muškarcu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene