Ne mare za ništa

Prepuna plaža nije ih omela u izmjenjivanju sočnih poljubaca, a ni nju da na sebe nabaci malo pretijesni badić

Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Galerija

Delilah Hamlin i Eyal Booker snimljeni su u strastvenim trenucima u Grčkoj gdje ih prate mnogi znatiželjni pogledi.

Američka inluencerica i manekenka Delilah Hamlin i njezin ljepotan Eyal Booker uživaju u romantičnom odmoru na grčkom Mykonosu, a tamošnji su ih paparazzi snimili u strastvenom trenutku na jednoj od plaža.

Pogledaj i ovo Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Nisu se suzdržavali Ne želi biti u sjeni mlađe sestre o kojoj svi pričaju, pa je požurila objaviti fotke na kojima razmjenjuje strasti s novim dečkom?

23-godišnja Delilah i Eyal nisu mogli odoljeti poljupcima na prepunoj plaži, a ostali kupači oko njih nisu im nimali smetali. Manekenka je pokazala vitku liniju u tijesnom bikiniju koji joj je radio probleme u moru, a Eyal je pokazao preplanulu plun i isklesano tijelo u zelenim kupaćima hlačicama.

Nedavno je snimljena i na plovidbi luksuznim brodom kojim je obilazila Mykonos, a pritom je pokazala manekenksku figuru u bijelom bikiniju s tangicama. Osim što je uživala u plovidbi, Delilah je i strpljivo pozirala dok su ju dečko i prijateljice snimali za najnovije objave na profilu na Instagramu gdje ju prati čak 1,4 milijuna ljudi.

Par u Grčku doputovao iz Velike Britanije, odnosno New Yorka nakon što su cijelu karantenu zbog pandemije koronavirusa proveli zajedno.

"COVID je planirao prekinuti ili pauzirati našu vezu, nismo bili sigurni hoćemo li se moći vidjeti i provoditi vrijeme zajedno, ali nekako smo to sve uspjeli prebroditi i izaći iz svega jođš jači", izjavio je nedavno Eyal za magazin Paper.

Inače, neko se vrijeme šuškalo kako Delilah ne želi biti u sjeni mlađe sestre, 19-godišnje Amelije koja je u ljubavnoj vezi s razuzdanim Scottom Disickom pa je na sve načine pokušavala naći svoj pet minuta slave, a čini se da tome najviše može zahvaliti oskudnim izdanjima iz kojih se jednostavno ne skida.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) +15 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene