Ružni Scottovi komentari

Dečko joj poručio nakon trudnoće: 'Što prije izgubi kilograme'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian rodila je dvoje djece pred kamerama reality showa 'Kourtney and Kim Take Miami' i brzo je vratila staru liniju. No njezin dečko i otac njihovo djece, ne misli tako.

Nakon što je rodila prvo dijete sina Masona, Kourtney Kardashian bila je toliko opsjednuta s dijetom da se jednom prilikom onesvijestila tijekom vožnje. Nakon rođenja kćeri Penelope nije htjela tako riskirati, a tijelo je odlučila vratiti u formu polakše i sigurnije.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) svaka čast! Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

Kourtney se trudila zdravo mršavjeti, no otac njihovo dvoje djece Scott Disick , bezobzirno je prokomentirao njezinu težinu nakon porođaja.

'Kad si rodila Masona pazila si što jedeš pa si gubila na težini', prokomentirao je Scott. Na to mu je Kourtney rekla da kilograme želi izgubiti na zdrav način. 'Samo to učini što prije', zaključio je Scott i rasplakao Kourtney.

>> Kim zgrožena: 'Jesi ti normalna?! Ne želim to raditi!'

'Da sam se zaljubio u tebe s nekoliko kilograma viša, sada mi to ne bi smetalo, no ja sam se zaljubio u tebe kad si bila jako mršava', poručio joj je Scott ni ne mareći za njezine osjećaje. 'Mislim da joj treba motivacija za vježbanje, ja je samo želim usrećiti', poručio je Scott.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene